ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το πλήρες πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων το καλοκαίρι του 2018

Το πλήρες πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων το καλοκαίρι του 2018
EUROKINISSI

Το Δ.Σ. της ΟΧΕ έπειτα από εισηγήσεις της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού συντονιστή Νίκου Μάντζου, ενέκρινε τις δράσεις των Εθνικών συγκροτημάτων για το καλοκαίρι του 2018

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων και του τεχνικού συντονιστή Νίκου Μάντζου, ενέκρινε τις παρακάτω δράσεις των Εθνικών συγκροτημάτων για το φετινό καλοκαίρι. Αυτές έχουν ως εξής:

Εθνική Ανδρών- Εθνική Γυναικών

Θα πραγματοποιήσουν καμπ προετοιμασίας το διάστημα 18-21 Ιουνίου σε Άργος (Άνδρες) και Αθήνα (Γυναίκες), ενώ στις 22 θα αναχωρήσουν με προορισμό την Ταραγόνα της Ισπανίας, ώστε να πάρουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Εθνική Νέων

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει προετοιμασία στην Άρτα το διάστημα 2-4 Ιουλίου, ενώ το βράδυ της 4ης Ιουλίου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς από Ηγουμενίτσα για Μπάρι με τελικό προορισμό την Πεσκάρα, όπου και πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά με αντιπάλους Ιταλία και Φινλανδία το διάστημα 5-9 Ιουλίου.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Έδεσσα το διάστημα 15-18 Ιουλίου, όπου και θα δώσει δύο φιλικά με την Εθνική Μαυροβουνίου (15 και 16). Στις 19 Ιουλίου θα αναχωρήσει οδικώς για Σκόπια, ώστε να συμμετέχει στο EURO K20 (19-29 Ιουλίου).

Εθνική Εφήβων

Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά Danaon Cup 2018 (2-7 Ιουλίου) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα.

Το διάστημα 22-24 Ιουλίου η ομάδα θα κάνει προπονήσεις στην Προσοτσάνη, ενώ στις 25 Ιουλίου θα μεταβεί οδικώς για Βουλγαρία και Ρουμανία, ώστε να δώσει τέσσερα φιλικά με την Εθνική Βουλγαρίας και Εθνική Ρουμανίας το διάστημα 25-29 Ιουλίου.

Στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας η Εθνική θα συγκεντρωθεί στην Προσοτσάνη για προπονήσεις το διάστημα 2-8 Αυγούστου, ενώ στις 9 Αυγούστου θα μεταβεί αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη για Γεωργία, ώστε να πάρει μέρος στο EURO K18 (10-19 Αυγούστου).

Εθνική Παίδων

Θα συμμετέχει όπως και η Εθνική Εφήβων στο διεθνές τουρνουά Danaon Cup 2018 (2-7 Ιουλίου) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κιλκίς έως τις 12 Ιουλίου, όπου και θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία και φιλικούς αγώνες με την Εθνική Ρουμανίας (8-9 Ιουλίου).

Το διάστημα 22-24 Ιουλίου θα επιστρέψει στο Κιλκίς για προπονήσεις, ενώ στις 25 Ιουλίου θα μεταβεί μαζί με την Εθνική Εφήβων σε Βουλγαρία και Ρουμανία για φιλικά με την Εθνική Βουλγαρίας και την Εθνική Ρουμανίας, 25-29 Ιουλίου.

Τον Αύγουστο (20-30) η Εθνική Παίδων θα πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας στην Έδεσσα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ