ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τίτλοι τέλους με ΑΕΚ - Ποσειδώνα

Τίτλοι τέλους με ΑΕΚ - Ποσειδώνα
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στο τελευταίο ματς του μικρού τελικού (20.00, κλειστό Καματερού), αλλά και γενικά για τις Εθνικές κατηγορίες

ΑΕΚ και Ποσειδών Λουτρακίου δίνουν σήμερα στις 20:00 στο κλειστό του Καματερού (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μίγκας) την τελευταία «παράσταση» στις Εθνικές κατηγορίες χάντμπολ για την σεζόν 2014-2015.

Το 3ο και τελευταίο ματς της σειράς του μικρού τελικού της Α1 Ανδρών (με τις νίκες να είναι 1-1) θα κρίνει την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάλεντζ Καπ της ερχόμενης περιόδου, ωστόσο εκτός από το γόητρο της 3ης θέσης, η ομάδα που θα την καταλάβει θα συμμετέχει –πιθανότατα- από τους «16» της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της Χριστόφορου Μπακαούκα, ο οποίος στο τελευταίο ματς δέχθηκε κόκκινη κάρτα και κρατήθηκε το δελτίο του

Ο προπονητής της «Ένωσης» Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Θεωρητικά έχουμε τον πρώτο λόγο. Θα μας λείψει ο Χριστόφορος, αλλά θα βρούμε τρόπο να τον καλύψουμε. Είναι σαφές ότι αυτή την στιγμή η ψυχολογία είναι υπέρ μας. Σίγουρα μία νίκη θα μας δώσει ένα ωραίο τελείωμα. Ακόμα και έτσι η 3η θέση –αν κατακτηθεί- δεν θεωρείται επιτυχία για την ΑΕΚ, αλλά τηρουμένων των αναλογιών μπορεί για κάποιους να είναι ικανοποιητική».

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός επεσήμανε: «Η ΑΕΚ ήταν εξαρχής φαβορί στην σειρά, έχει και την ποιότητα, έμπειρο προπονητή και τον κόσμο στο πλευρό της στο αυριανό ματς. Εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες. Έχουμε μάθει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά είναι πετυχημένη, άγχος δεν υπάρχει, όμως θέλουμε την 3η θέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ