ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τα μυθικά επιτεύγματα του Τσιλιμπάρη

ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης έφτασε τους 24 τίτλους στην τεράστια καριέρα του παίζοντας με εννιά διαφορετικές ομάδες. Πέμπτο νταμπλ για τον Αλέξη Αλβανό.

Αυτά που έχει πετύχει ο Κώστας Τσιλιμπάρης στην τεράστια καριέρα του είναι για να γράψει κανείς βιβλίο. Ο 39χρονος τερματοφύλακας συνεχίζει να προσθέτει παράσημα στην "στολή" του αφού το απόγευμα της Τετάρτης πανηγύρισε το 24ο τίτλο με τη ένατη διαφορετική ομάδα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσιλιμπάρης είναι ο χαντμπολίστας με τους περισσότερους τίτλους διαχρονικά, έχοντας 24 με 9 διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, 2 σούπερ Καπ, 1 Handball Trophy και 1 Ασπίδα με τις ομάδες Δούκας, Αθηναϊκός, Κονβερσάνο, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΑΕΚ, Μπολτσάνο, Φίλιππος, ΙΕΚ ΞΥΝΗ και Ολυμπιακό).

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Αλβανός έχει στο παλμαρέ του πέντε νταμπλ με 4 διαφορετικές ομάδες (Πανελλήνιος 2000,2002), ΑΕΚ (2013), ΠΑΟΚ (2015), Ολυμπιακός (2018) και αναδείχθηκε MVP όλου του πρωταθλήματος το 2013 και το 2015 με δύο διαφορετικές ομάδες, αλλά και ΜVP του Κυπέλλου το 2015.

Έχει κατακτήσει συνολικά 15 τρόπαια στην καριέρα του με Πανελλήνιο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Ολυμπιακό και την Γερμανική Γκούμπερσμπαχ (EHF Cup).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ