ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Συνεχίζει με Γεωργιάδη o ΠΑΟΚ

Συνεχίζει με Γεωργιάδη o ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ομάδα του ΠΑΟΚ ανέλαβε και πάλι ο Νίκος Γεωργιάδης μετά από "διάλειμμα" περίπου 55 ωρών.

Επέστρεψε ο Νίκος Γεωργιάδης στον πάγκο του ΠΑΟΚ από τον οποίο είχε απομακρυνθεί την Παρασκευή (18/9) εξαιτίας μίας παρεξήγηση με τη διοίκηση του Α.Σ και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή.

Η παρεξήγηση λύθηκε και ο τεχνικός του δικέφαλου θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (22/9, 22:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: "ΠΑΟΚ και Νίκος Γεωργιάδης συνεχίζουν μαζί. Μία παρεξήγηση, που δημιουργήθηκε λόγω κακής διατύπωσης στους όρους της συμφωνίας, λύθηκε σήμερα και έτσι η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και ο Νίκος Γεωργιάδης συνεχίζουν μαζί την επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014. Μαζί του στον πάγκο θα βρίσκεται και ο άμεσος συνεργάτης του, Αντώνης Τσολάκος.

Η οριστική συμφωνία σφραγίστηκε σήμερα και έτσι ο τεχνικός των νταμπλούχων θα βρίσκεται κανονικά μαζί με την ομάδα στο ταξίδι για την Αθήνα, ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ (Τρίτη, 22.00).

Παράλληλα, οι άνθρωποι του τμήματος ευχαριστούν τον προπονητή των ακαδημιών Γιάννη Μπιζέτα, ο οποίος επιστρατεύτηκε για να κοουτσάρει την ομάδα στην περίπτωση που δεν θα ήταν χρονικά δυνατό να κατατεθεί το συμβόλαιο με το Νίκο Γεωργιάδη, για να εκδοθεί η κάρτα προπονητή. Ο Γιάννης Μπιζέτας ενήργησε ως στρατιώτης του τμήματος, όπως πράττει εδώ και 14 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο από την πλευρά της διοίκησης και του προέδρου Θανάση Κατσαρή, όσο και από την πλευρά του Νίκου Γεωργιάδη έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτή η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Άλλωστε ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν απόλυτα επιτυχημένος στην παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση του περσινού νταμπλ και την ανάδειξή του ως κορυφαίου προπονητή της Α1. Με αυτές τις επιτυχίες δεν θα μπορούσε παρά να χαίρει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης της διοίκησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ