ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Συνάντηση ΟΧΕ- Συνδέσμων Διαιτητών

Συνάντηση ΟΧΕ- Συνδέσμων Διαιτητών
EUROKINISSI

Χθες (19/4) στα γραφεία της ΟΧΕ πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση για θέματα που αφορούσαν την ελληνική διαιτησία. Τα όποια προβλήματα και δυσλειτουργίες, καταγράφηκαν και θα αντιμετωπιστούν στο άμεσο διάστημα.

Χθες (19/4) στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνάντηση για θέματα που αφορούσαν την ελληνική διαιτησία.

Παρόντες εκ μέρους της Ομοσπονδίας ήταν ο Πρόεδρος, Κώστας Γκαντής, ο Α’ Αντιπρόεδρος, Στέφανος Σταμούλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος, Κώστας Σπυρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Σταματιάδης.

Από την πλευρά των Διαιτητών παρευρέθησαν οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Αττικής, Δημήτρης Τσάκωνας, Βόρειου Ελλάδας, Παναγιώτης Στεφανίδης, Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Τζαφερόπουλος, οι οποίοι είχαν και την εξουσιοδότηση όλων των άλλων Συνδέσμων. Τα όποια προβλήματα και δυσλειτουργίες, καταγράφηκαν και θα αντιμετωπιστούν στο άμεσο διάστημα.

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση προς τα σωματεία και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος ότι οι αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν κανονικά, βάσει του προγραμματισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ