ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στους "8" του Τσάλεντζ Καπ ο Δούκας, 34-30 την Τασόβα

CHALLENGE CUP / ÄÏÕÊÁÓ - ÔÁÓÏÂÁ ÃÉÌÐÏ / DOUKAS - TASOVA YIBO (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
CHALLENGE CUP / ÄÏÕÊÁÓ - ÔÁÓÏÂÁ ÃÉÌÐÏ / DOUKAS - TASOVA YIBO (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δούκας επιβλήθηκε και πάλι επί της Τασόβα, αυτή τη φορά με 34-30 και πήρε την πρόκριση στους "8" του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών.

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον Δούκα. Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» νίκησε 34-30 την Τουρκική Τάσοβα και συνδυασμό με την νίκη του 32-28 στο πρώτο ματς, προκρίθηκε στους «8» του Τσάλεντζ Καπ.

Είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη ιστορία της ομάδας που καταφέρνει να προκριθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Τάσοβα έχει εξαιρετικές μονάδες, αλλά εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα. Η Ευρώπη πιστεύω δεν θα μας κουράσει, αλλά θα μας δώσει ρυθμό και ενέργεια στην συνέχεια και του πρωταθλήματος", σχολίασε ο αριστερός εξτρέμ Στάθης Ζαμπούνης.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μυλωνάς επεσήμανε: «Είχαμε διαφορά 4 γκολ από χθες. Θέλαμε να τρέξουμε και να πετύχουμε εύκολα γκολ. Ελέγχαμε το παιχνίδι, πήραμε διαφορά και στο τέλος ήρθε άξια η πρόκριση. Η Ευρώπη είναι κίνητρο για όλους, μακάρι να συνεχίσουμε στον θεσμό».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΤΑΣΟΒΑ 34-30 (16-11 ημχ.)

ΑΣΕΔ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραΐτης 4, Τόμπρος, Τζηράς 9, Ζαμπούνης 7, Μανουσέλης, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 1, Μπάρμπας, Ντούνης 1, Μπάγιος, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ 1, Αραπακόπουλος 4, Μυλωνάς 7.

ΤΑΣΟΒΑ (Μοχάμεντ Μπακίρ): Σκρόμπανετς, Τζούριτς 3, Μπαλάς 5, Μπόζκουρτ 3, Τουφεξιντέρε 3, Γιουζαμπένκο, Κλιάιτς, Τσαλισκάν, Μπιεγκάλ 5, Καράνοβιτς 8, Σαπούν, Κανμπέρογλου, Τσέλικ 3, Ταιφούρ.

Διαιτητές: Γιόβιτς- Αρναούτοβιτς (Βοσνία), Παρατηρητής: Κόχεν (Ισραήλ): Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 4/4-3/4

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ