ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στον Αρχέλαο ο Καρυπίδης

Στον Αρχέλαο ο Καρυπίδης
INTIME SPORTS

Στην Α2 Ανδρών και στην ομάδα που τον ανέδειξε θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας χάντμπολ, Σάββας Καρυπίδης.

Ο Αρχέλαος Κατερίνης υποβιβάστηκε στην Α2, όμως με τον Σάββα Καρυπίδη στη σύνθεση του ίσως η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία έρθει την ερχόμενη σεζόν.

Ο 35χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής ανδρών αποφάσισε να επιστρέψει στη γενέτειρα του και στην ομάδα που τον ανέδειξε μετά από δεκατέσσερα χρόνια.

" Στη σημερινή υπογραφή συμβολαίου ,την ώρα που έβαζα την υπογραφή μου ένιωθα δέος. Πολλές αναμνήσεις περνούσαν από το μυαλό μου. Στο εξωτερικό 10 χρόνια έζησα τεράστιες εμπειρίες. Όλα αυτά τα οφείλω και στον Αρχέλαο. Ήταν η αφετηρία. Και τα έφερε έτσι η ζωή ώστε να επιστρέψω εδώ .Το σπίτι μου με χρειάζεται", έγραψε στο Facebook ο αθλητής που έκανε μεγάλη καριέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ. Ο Καρυπίδης έφυγε το 2001 από τον Αρχέλαο Κατερίνης για τον Πανελλήνιο.

Ένας ένας οι Ολυμπιονίκες της Αθήνας επιστρέφουν στις "οικογένειες" τους. Χρέη προπονητή-παίκτη στον ιστορικό Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (στην Α2) ανέλαβε ο Σπύρος Μπαλωμένος. Στη Νέα Ιωνία που αγωνίζεται στη Β' Εθνική θα είναι προπονητής ο Δημήτρης Καφφάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ