ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στον τελικό η Εθνική γυναικών

Στον τελικό η Εθνική γυναικών

Η Εθνική Γυναικών θα διεκδικήσει κόντρα στην Ιταλία το χρυσό μετάλλιο στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας. Για το χάλκινο οι Ανδρες

Μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις του ελληνικού χάντμπολ συντελέστηκε σήμερα στη Πεσκάρα με την Εθνική Γυναικών μπιτς χάντμπολ να προκρίνεται στον τελικό των 1ων Μεσογειακών Αγώνων Παραλίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το αργυρό μετάλλιο!

Η Εθνική ομάδα σε ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς νίκησε 2-1 (10-11, 17-12, 5-4) την Τυνησία στον 1ο ημιτελικό και αύριο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο απέναντι στην Ιταλία που νίκησε άνετα την Τουρκία στον 2ο ημιτελικό. Το ματς θα διεξαχθεί αύριο στις 21:00.

Οι αθλήτριες της Μαρίας Καραντώνη είχαν πολύ άγχος που τους οδήγησαν σε αρκετά λάθη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν τόσο πολύ με την Σκάρα να σημειώνει το νικητήριο τέρμα στη διαδικασία των σουτ άουτ.

ΕΛΛΑΔΑ- ΤΥΝΗΣΙΑ 2-1

ΕΛΛΑΣ (Μαρία Καραντώνη): Σ. Δημητρίου 2, Σκάρα 5, Ποιμενίδου 5, Παπαβασιλείου, Μάστακα 8, Μούρνου 8, Ράτσικα, Βασιλειάδου, Καλοϊδη, Α. Δημητρίου 4.

Στον μικρό τελικό οι Άνδρες

Η Εθνική Ανδρών δεν κατάφερε να κερδίσει στον 1ο ημιτελικό την Κύπρο. Η «Μεγαλόνησος» ήταν καλύτερη και επικράτησε με 2-0 (19-16, 19-14) και αύριο θα παίξει για το χρυσό. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει αύριο στις 20:00 το χάλκινο μετάλλιο με τον ηττημένο του 2ου ημιτελικού ανάμεσα σε Τυνησία και Τουρκία.

ΚΥΠΡΟΣ- ΕΛΛΑΔΑ 2-0

ΚΥΠΡΟΣ (Ανδρέας Ανδρέου): Αργυρού Χ. 4, Αργυρού Ι. 4, Χρήστου 2, Χατζηεφραίμ, Κυπριανού, Μαρκίδης, Νικηφόρου 8, Σοφοκλέους, Στυλιανού, Τσιβίκος 20.

ΕΛΛΑΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Θεοδώρου 6, Ζήσης, Γεωργίου 8, Παπαδόπουλος 6, Μπουκοβίνας, Ακριδόπουλος, Βαλαβάνης 8, Κοτσαμαρίκογλου 2, Χαραλαμπίδης, Χαραλαμπάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ