ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στον αέρα και πάλι ο ημιτελικός

Στον αέρα και πάλι ο ημιτελικός
INTIME SPORTS

Ούτε και στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών. Αναζητείται γήπεδο για την Τετάρτη (4/3).

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η οριστικοποίηση της έδρας διεξαγωγής του ημιτελικού του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Διομήδη Άργους.

Μετά τη Χαλκίδα και τον Έσπερο στην Καλλιθέα, ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (4/3, 18.30) στο κλειστό Αγίας Βαρβάρας "Νίκης 2ου Λυκείου".

Δεν θα γίνει εκεί, αφού αποκαλύφθηκε πως το γήπεδο δεν έχει άδεια λειτουργίας παρότι φιλοξενούνται αγώνες μπάσκετ της ομάδας Νικηφόρος στην ΕΣΚΑ.

Πλέον η ομοσπονδία (ΟΧΕ) και η ΑΕΚ που είχε βρει το γήπεδο αναζητούν νέα έδρα για να πραγματοποιηθεί το ματς. Οι επιλογές τους είναι περιορισμένες (Νέα Ιωνία, Πολιτεία κτλ). Η απόφαση πρέπει να έχει ληφθεί μέχρι το πρωί της Τρίτης (3/3). Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε νέα αναβολή.

Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Πιθανές ημερομηνίες είναι η 28η ή η 29η Μαρτίου. Ο ένας φιναλίστ είναι ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ