ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο Βουκουρέστι ο Διομήδης

Στο Βουκουρέστι ο Διομήδης

Ο Διομήδης Άργους ταξίδεψε μέχρι το Βουκουρέστι για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο EHF CUP, στον δεύτερο γύρο των προκριματικών, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Dinamo Bucuresti.

Στην Ρουμανία θα πραγματοποιηθεί αύριο (10/10) ο πρώτος αγώνας του Διομήδη κόντρα στην Dinamo Bucuresti, για τον προκριματικό γύρο του EHF CUP.

Ύστερα από συμφωνία και των δύο ομάδων και ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας και συγκεκριμένα στο Sala Dinamo. O πρώτος αγώνας (10/10, 17:00) έχει τυπικά τον Διομήδη ως γηπεδούχο, ενώ ο δεύτερος (11/10, 15:00) θα έχει "οικοδέσποινα" την Dinamo.

Ο Διομήδης επιστρέφει στην Ρουμανία, ακριβώς δέκα χρόνια μετά, θέλοντας να πάρει "εκδίκηση" από το 2005 όταν αντιμετώπισε το τότε φαβορί, την Steaua Bucuresti, για το Challenge Cup, όπου και έχασε. Για μια ακόμα φορά οι "λύκοι" , έχουν απέναντί τους μια πανίσχυρη ρουμάνικη ομάδα και αναζητούν από τους συγκεκριμένους αγώνες το κάτι καλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο ο Διομήδης θα αποκομίσει εμπειρίες, καθώς θα κοντραριστεί με μια ομάδα που είναι πρωταγωνίστρια και σε Ρουμανία, αλλά και σε Ευρώπη.

Στόχος των "λύκων" είναι να μαζέψουν βαθμούς για το ελληνικό χάντμπολ, αλλά να μπορέσουν να επαναλάβουν και τον θρίαμβο του, τον Δεκέμβριο του 2011, όταν νίκησαν την Stal Mielec μέσα στην Πολωνία σε διπλούς αγώνες.

Ξεκινήσαμε! Καλό ταξίδι στην ομάδα μας! #diomidishandballehfcup

Posted by Α.Ο. Διομήδης Άργους Handball - Diomidis Handball Club on Thursday, October 8, 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ