ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην Πολωνία ο Φίλιππος για τον 2ο γύρο του EHF Cup Ανδρών

Στην Πολωνία ο Φίλιππος για τον 2ο γύρο του EHF Cup Ανδρών

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι συνεχίζει ο Φίλιππος Βέροιας μετά την πρόκριση του επί της Μπουντβάνσκα Μαυροβουνίου, αντιμετωπίζοντας την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρτσε. Για προπονήσεις στο "Σπίτι του Χάντμπολ" η Εθνικής Ανδρών Βορείου Κλιμακίου.

Το ευρωπαϊκό του ταξίδι συνεχίζει ο Φίλιππος Βέροιας μετά την πανηγυρική πρόκριση του επί της Μπουντβάνσκα Μαυροβουνίου με δύο νίκες τον περασμένο μήνα. Ο νταμπλούχος Ελλάδος βρίσκεται στην πόλη Ζάμπρτσε -δίπλα στο Κατοβίτσε- και απέχει 300 χλμ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Βαρσοβίας και μόλις 60 χλμ από τα σύνορα με την Τσεχία.

Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη θα αντιμετωπίσουν την Γκόρνικ Ζάμπρτσε το Σάββατο (19:00) και την Κυριακή (18:00) για τον 2ο γύρο του EHF Cup Ανδρών με στόχο δύο την πρόκριση στην επόμενη φάση, η οποία γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Είναι σαφές ότι η Πολωνική ομάδα είναι το φαβορί, λόγω της έδρας, ωστόσο ο Φίλιππος υπερτερεί σε εμπειρία του στα Κύπελλα Ευρώπης με 25 χρόνια παρουσίας, έναντι μόλις τεσσάρων της Γκόρνικ.

Πέρσι η ομάδα της Ζάμπρτσε κατέλαβε την 5η θέση στην Λίγκα της Πολωνίας –η οποία βάσει του ranking της EHF είναι 6η σε δυναμικότητα στην Ευρώπη- ενώ φέτος βρίσκεται στην 3η θέση του Β΄ομίλου με 4 νίκες και 2 ήττες (9 βαθμοί).

"Θα δώσουμε δυο εκτός έδρας -στην ουσία- παιχνίδια με μια πολύ δυνατή ομάδα. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι ξεχωριστά και πρέπει να τα αντιμετωπίζεις διαφορετικά", σχολίασε ο περιφερειακός του Φιλίππου Θάνος Κωστακίδης.

Διαιτητές των αγώνων θα είναι οι Τσέχοι Χάγιεκ και Μάχο με παρατηρητή τον Λετονό Κάζινιεκς.

Για προπονήσεις στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, ώρα 10:15 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν στο "Σπίτι του Χάντμπολ" στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, προπονήσεις της Εθνικής Ανδρών Βορείου Κλιμακίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γραμματικός, κάλεσε τους αθλητές: Λοίζος, Παλάσκας, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος, Νικολαϊδης, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Κωστακίδης, Μιχαηλίδης, Αποστολίδης, Μπουκοβίνας, Δομπρής, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Σεϊρεκίδης, Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας), Δέσπος (ΧΑΝΘ).

Την ίδια ημέρα και ώρα 12:30 στο "Σπίτι του Χάντμπολ" στη Μίκρα Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί προπόνηση Εθνικής Νεανίδων Βορείου Κλιμακίου. Οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης, κάλεσαν τις παρακάτω αθλήτριες: Σελεμίδου, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου, Εμμανουηλίδου (ΠΑΟΚ), Σεβδίλη, Λούρη, Αμανατίδου, Καραβέλη (Πανόραμα), Στεφανίδου, Καλμουκίδου (Φίλιππος Βέροιας), Τροχίδου, Ανδρίτσου, Φράγκου, Μαυροπούλου, Ξυρίδη (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Ζιώγα (Προσοτσάνη).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ