ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στην 6η θέση του EURO η Εθνική beach handball Γυναικών

Στην 6η θέση του EURO η Εθνική beach handball Γυναικών

Στην 6η θέση του EURO τερμάτισε τελικά η θνική beach handball Γυναικών. Συγχαρητήρια από τον γγΑ, Ιούλιο Συναδινό, στα κορίτσια.

Με μία άκρως τιμητική θέση, την 6η, στο EURO Beach Handball και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις... αποσκευές της, επιστρέφει αύριο (26/6) στην πατρίδα η Εθνική Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 11ο και τελευταίο του παιχνίδι της στην διοργάνωση του Ζάγκρεμπ ηττήθηκε με 2-0 (15-12, 21-18) από την Ρωσία στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-6.

Τα κορίτσια της Εθνικής ήταν καταβεβλημένα από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Ολλανδία, αλλά και πολύ κουρασμένα από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσαν μέσα σε πέντε ημέρες και μοιραία ηττήθηκαν από την διοργανώτρια χώρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2018.

Στην 6η θέση του EURO η Εθνική beach handball Γυναικών

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τις προπονήτριες της ομάδας, ζήτησε να τις δει όταν επιστρέψουν στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι θα τις στηρίξει και τις θα τις βοηθήσει όσο μπορεί, ώστε να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών.

ΕΛΛΑΔΑ- ΡΩΣΙΑ 0-2 (12-15, 18-21)

ΕΛΛΑΔΑ (Καραντώνη): Μάστακα 14, Μούρνου 8, Ποιμενίδου 6, Δημητρίου 2.

ΡΩΣΙΑ: Ντιατσένκο 11, Μπαρκάλοβα 10, Μάκεβα 6, Ούστιτς 5, Μάκινα 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ