ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στέψη ή παράταση στου Ρέντη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα της Τετάρτης (30/05, 17.30) ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή φιλοξενεί την ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να απέχουν μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, "Μελίνα Μερκούρη", θα διεξαχθεί σήμερα (30/5) ο 3ος τελικός της Handball Premier ανάμεσα σε Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και την ΑΕΚ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, έπειτα από σχετική άδεια της ΠΟΣΠΕΡΤ, καθόσον έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ.

Η ΑΕΚ προηγείται με 2-0 νίκες και θέλει μία ακόμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην διεκδίκηση του τίτλου και οδηγήσει την σειρά σε τέταρτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το ερχόμενο Σάββατο.

Με εξαίρεση τον περιφερειακό της ΑΕΚ Παναγιώτη Νικολαΐδη, οι προπονητές Γιώργος Ζαραβίνας και Νίκος Γραμματικός έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεση τους. Η ΚΕΔ όρισε διαιτητές της συνάντησης τους Κατσίκη-Μιχαηλίδη και παρατηρητές τους Μπεμπέτσο-Κυριακούλια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: "Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Αντιλαμβανόμαστε όλοι σε ποιο σημείο βρισκόμαστε. Πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το Ρέντη και να αποτελέσει τον 8ο παίκτη μας".

O διεθνής αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ Στάθης Ζαμπούνης επεσήμανε: "Η ομάδα έχει ξεκουραστεί κι έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να παρουσιαστεί έτοιμη και στον τρίτο τελικό. Ο στόχος είναι να νικήσουμε, να τελειώσουμε τη σειρά και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όπως κι εμείς όμως, έτσι κι ο Ολυμπιακός θα έχει μελετήσει τα βίντεο των αγώνων, περιμένουμε κάποιες προσαρμογές ειδικά στην επίθεσή του στα προβλήματα που του βάλαμε στο τελευταίο παιχνίδι, όπως περιμένουμε και προσαρμογές στην άμυνα, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για αυτές την αλλαγές. Η ομάδα έχει διαχειριστεί καλά τους δύο πρώτους τελικούς. Έχουμε μείνει προσγειωμένοι και ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα κρίνεται στις τρεις κι όχι στις δύο νίκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ