ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπασμάλης

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μπασμάλης

Σοκ στην Εθνική ομάδα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Γιάννη Μπασμαλή. Ρήξη πρόσθιου χιαστού η πρώτη διάγνωση για τον διεθνή δεξιό ίντερ.

Σοκ στην Εθνική ομάδα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε ο δεξιός ίντερ Γιάννης Μπασμαλής στην Ευρωκλινική. Η πρώτη διάγνωση από τον ιατρό-ορθοπεδικό Γιώργο Κελάλη είναι ρήξη πρόσθιου χιαστού και έντονο οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό (29/12) φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία στο ΟΑΚΑ.

Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του ποδιού του τις επόμενες ημέρες και στην συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο 31χρονος αριστερόχειρας χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Νίκου Γραμματικού για τα τέσσερα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019, ενώ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει και την Λιμόζ στην προσπάθεια που κάνει στην Α2 Γαλλίας.

Ενόψει των αναμετρήσεων με Βέλγιο, Ολλανδία και Τουρκία, το κενό που αφήνει αγωνιστικά ο Μπασμαλής είναι μεγάλο, καθότι ήταν ο μοναδικός αριστερόχειρας ίντερ της Εθνικής. Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, καθώς και όλοι οι συντελεστές της Εθνικής ομάδας εύχονται στον Γιάννη περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ