ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρόβλημα στον ΓΑΣ Κιλκίς

Πρόβλημα στον ΓΑΣ Κιλκίς
INTIME SPORTS

Πολύ δύσκολα θα παρουσιαστεί στην αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την Α1 χαντμπολ των ανδρών η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση.

Έναν απρόοπτο αντίπαλο βρήκαν απέναντι τους οι παίκτες του ΓΑΣ Κιλκίς πριν από την αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Η ομάδα της Βορείου Ελλάδος μετέβη όπως συνηθίζεται την προηγούμενη ημέρα του αγώνα στην Αθήνα με την αποστολή να καταλύει σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου.

Όλα τα μέλη της αποστολής δείπνησαν κανονικά, ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφεραν να ξεκουραστούν για την προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (23/4) αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έπαθαν τροφική δηλητηρίαση με αποτέλεσμα να μην μπορούν καν να σηκωθούν από το κρεβάτι. Όλοι τους λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή ωστόσο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί η ομάδα στον συγκεκριμένο αγώνα.

"Το βράδυ δειπνήσαμε στο δρόμο κατά την διάρκεια του ταξιδιού και από τα ξημερώματα η ομάδα σχεδόν στο σύνολο της είναι σε άσχημη κατάσταση. Αυτή την στιγμή προσπαθούμε με φαρμακευτική αγωγή να συνεφέρουμε κάποιους παίκτες.

Δεν ξέρω κατά πόσο τα παιδιά μπορούν να παίξουν, όταν οι περισσότεροι δεν μπορούν να σηκωθούν καν από το κρεβάτι", ήταν το σχόλιο του προπονητή της ομάδας Γιάννη Λαζαρίδη στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ