ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Προπονητής κατέβασε τα παντελόνια του

Προπονητής κατέβασε τα παντελόνια του

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της Ναντ προέβη σε αυτή την απίστευτη κίνηση. Η δικαιολογία του φαίνεται πως έπεισε τους διαιτητές.

Άλλοι προπονητές... αλλάζουν χρώματα από τα νεύρα τους, εκείνος κατέβασε τα παντελόνια του. Ο Τιερί Αντί προπονεί την ομάδα χάντμπολ της Ναντ.

Την Τετάρτη (22/10) η ομάδα του αντιμετώπιζε την Παρί στο ντέρμπι κορυφής. Οι διαιτητές απέβαλαν με κόκκινη κάρτα έναν παίκτη του και ο Αντί κατέβασε το παντελόνι του σε μια πρωτόγνωρη κίνηση, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί. Οι διαιτητές δεν του έκαναν καν παρατήρηση.

Οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έπιασαν το συμβάν ή απέφυγαν να το δείξουν στη μετάδοση, αλλά υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα. Σε δήλωση του το πρωί ο Αντί εμφανίστηκε θιγμένος για την τόση προσοχή.

"Αισθάνομαι ντροπή. Ήθελα μόνο να φτιάξω το πουκάμισο μου. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Ήθελα να φτιάξω το πουκάμισο μου και μου έπεσε το παντελόνι". Η Ναντ ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν με 33-21 και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Μοντπελιέ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ