ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Προπονητής της χρονιάς ο Γεωργιάδης

Προπονητής της χρονιάς ο Γεωργιάδης

Ο Νίκος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ στους άνδρες και ο Στέλιος Σεϊρεκίδης της Ορμής Λουξ στις γυναίκες αναδείχθηκαν καλύτεροι προπονητές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου σε ψηφοφορία των συναδέλφων τους.

Ο Νίκος Γεωργιάδης οδήγησε την ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο νταμπλ και εισέπραξε τη μεγαλύτερη ατομική αναγνώριση. Αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς από τους συναδέλφους του δημοσιογράφους. Ο πρώην τεχνικός του ΓΑΣ Κιλκίς και του Αερωπού Έδεσσας συγκέντρωσε οκτώ ψήφους. Ακολούθησαν ο Νίκος Γραμματικός του Ποσειδώνα Λουτρακίου με τρεις και ο Παναγιώτης Ιατρούδης της Αναγέννησης Βύρωνα με μια.

Ο ίδιος ο Γεωργιάδης που πρωτοκάθισε στον πάγκο του Κιλκίς σε πολύ μικρή ηλικία, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του: " Σε ένα πρωτάθλημα που μετέχουν οι τρεις καλύτεροι Έλληνες προπονητές οι Νίκος Μάντζος, Παναγιώτης Ιατρούδης και Γιώργος Κρανάκης είναι μεγάλη τιμή για μένα να αναδεικνύομαι κορυφαίος του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου, την διοίκηση του ΠΑΟΚ, τους αθλητές που με εμπιστεύτηκαν και τους συνεργάτες μου Αντώνη Τσολάκο, Αλέξανδρο Ταρινίδη. Ο τίτλος αυτός ανήκει και σε αυτούς".

Εν τω μεταξύ ο Στέλιος Σεϊρεκίδης μπορεί να μην οδήγησε την Ορμή Λουξ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου στις γυναίκες, ωστόσο η προπονητική του αξία είναι ευγνωσμένη. Συγκέντρωσε πέντε ψήφους έναντι δύο της νταμπλούχου προπονήτριας της Νέας Ιωνίας, Σοφίας Ναϊσίδου, ενώ η σπουδαία παίκτρια του χάντμπολ που προπονεί τον ΠΑΟΚ, η Γρηγορία Γκόλια ψηφίστηκε μια φορά.

" Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Αφιερώνω αυτή την διάκριση στη σύζυγο μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Αποδέκτες της διάκρισης είναι ο Πρόεδρος Ανδρέας Κόγκας και οι συνεργάτες του που όλοι μαζί στήριξαν την προσπάθεια και φυσικά οι αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ