ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πήρε Κέζιτς ο ΠΑΟΚ

Πήρε Κέζιτς ο ΠΑΟΚ

Ενίσχυση για το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που εξασφάλισε την υπογραφή του 26χρονου Κροάτη περιφερειακού Γιόσιπ Κέζιτς.

Ο Γιόσιπ Κέζιτς θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Ο 26χρονος περιφερειακός υπέγραψε στον "δικέφαλο του βορρά" και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Η σχετική ανακοίνωση

"Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή, Γιόσιπ Κέζιτς.

Ο 26χρονος ύψους 1,93μ. Κροάτης περιφερειακός, που αγωνιζόταν στην Οχρίδα και το πρωτάθλημα των Σκοπίων θα αντικαταστήσει άμεσα τον Μπόρις Γκρκ. Ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του μετά από συντονισμένες κινήσεις διοίκησης-τεχνικού τιμ και αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, στα οποία υπεβλήθη.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Γρηγόρης Νατσιόπουλος δήλωσε στο acpaok.gr: "Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στον Γιόσιπ, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Συλλόγου και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τίτλους στο τέλος της σεζόν".

Ο ίδιος ο αθλητής, Γιόσιπ Κέζιτς, από τη μεριά του τόνισε: "Είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα με στόχο να ανταποκριθούμε στις υψηλές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας".

Λύση συνεργασίας με Μπόρις Γκρκ

Εν τω μεταξύ, ο "δικέφαλος του βορρά" ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Μπόρις Γκρκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ