ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι πέντε εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Οι πέντε εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με πέντε ομάδες στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά σε άνδρες και γυναίκες.

Ολοκληρώθηκε η εσωτερική διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής των σωματείων στις διοργανώσεις της EHF μέσω της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.

Στους Άνδρες, ο πρωταθλητής Φίλιππος Βέροιας δεν δήλωσε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα συμμετέχει EHF Cup, όπως και ο Διομήδης Άργους ως δευτεραθλητής Ελλάδος.

Στο Τσάλεντζ Καπ, θα αγωνιστούν ο ΑΣΕ Δούκα ως φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδος και ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ (4ος της τελικής κατάταξης) μετά την άρνηση συμμετοχής του ΠΑΟΚ (3ος στην τελική κατάταξη).

Στις Γυναίκες ο ΟΦ Νέας Ιωνίας θα πάρει μέρος στο EHF Cup, ενώ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο EHF Cup ο ΠΑΟΚ (δευτεραθλητής Ελλάδος), καθώς και στο Τσάλεντζ Καπ οι Αναγέννηση Άρτας (3η στην τελική κατάταξη) και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (4ος στην τελική κατάταξη).

Η συμμετοχή των παραπάνω ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης θα οριστικοποιηθεί και τυπικά μετά την κατάθεση των σχετικών εγγράφων από τα σωματεία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (EHF) με καταληκτική ημερομηνία την 4η Ιουλίου 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ