ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι κλήσεις του Γραμματικού για Τουρκία και προκριματικά EURO 2020

Οι κλήσεις του Γραμματικού για Τουρκία και προκριματικά EURO 2020
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Γραμματικός κάλεσε 20 αθλητές για τα φιλικά της Εθνικής χάντμπολ με την Τουρκία και τα προκριματικά του EURO 2020.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ανδρών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στα προκριματικά του EURO 2020 με αντιπάλους Κύπρο και Νησιά Φερόε (13-15/1).

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει ώρα 13:30 στο ξενοδοχείο Metropolitan, ενώ η προετοιμασία περιλαμβάνει και δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Τουρκία στο κλειστό του Βύρωνα την Πέμπτη 5/1 (19:30) και την Παρασκευή 6/1 (19:00). Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Αθήνα έως την Πέμπτη, 12/1, όπου η Εθνική θα αναχωρήσει με προορισμό τα Νησιά Φερόε.

Οι 20 αθλητές που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Νίκος Γραμματικός, είναι οι: Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Λοίζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Νικολαϊδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία), Παπαδόπουλος Αδάμ, Τζούφρας, Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ