ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι κλήσεις της γαλανόλευκης ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου

Οι κλήσεις της γαλανόλευκης ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου
EUROKINISSI

Οι κλήσεις της Εθνικής χάντμπολ των ανδρών για την προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.

Το διάστημα 18-24 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2019 με αντιπάλους την Ολλανδία (25/10 στο Ρότερνταμ) και την Τουρκία (29/10, ΟΑΚΑ).

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ. Στις 22 Οκτωβρίου 2017 (19:30) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο, ενώ στις 23 του μήνα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γραμματικός κάλεσε τους παρακάτω αθλητές:

Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς (Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Όμιλος Ξυνή), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Δομπρής, Συγγάρης (ΑΕΚ), Αραπακόπουλος, Μωραϊτης (ΑΣΕ Δούκα), Γουργούμης, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Μούγιτς (Διομήδης Άργους), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Παπαδόπουλος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Στο Λουξεμβούργο θα ενσωματωθούν και οι Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Χερουβείμ (Ες- Λουξεμβούργο), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ