ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Οι κλήσεις Κρανάκη για το Βέλγιο

Οι κλήσεις Κρανάκη για το Βέλγιο

Δείτε ποιοι είναι οι 20 παίκτες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Κρανάκης για τις αναμετρήσεις με το Βέλγιο στις 10 και 14 Ιουνίου για την 1η προκριματική φάση του EURO 2018.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών στο ξενοδοχείο ROYAL της Θεσσαλονίκης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης κάλεσε 20 αθλητές για την προετοιμασία ενόψει των αγώνων κόντρα στο Βέλγιο στις 10 και 14 Ιουνίου για την 1η προκριματική φάση του EURO 2018.

Οι αθλητές είναι οι: Νικολαϊδης Νίκος, Γουργούμης Κώστας, Κεσίδης Στάθης, Τσίλης Άγγελος (ΠΑΟΚ), Σαμαράς Νίκος, Μαστορογιάννης Γιώργος (Διομήδης Άργους), Καφαντάρης Νίκος (ΧΑΝΘ) Κατσίκης Δημήτρης (ΑΕΚ), Μυλωνάς Χριστόδουλος (Αναγέννηση Βύρωνα), Τσακνής Αναστάσιος, Χάλαρης Αντώνης (ΙΕΚ Ξυνή-ΔΙΚΕΑΣ), Χερουβείμ Σπύρος, Μπάρμπας Γιώργος (Ποσειδών Λουτρακίου), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Έμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Τζούφρας Νίκος (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Ευαγγελίδης Θεόδωρος (Μεκλενμπούργκ Σβερίν- Γερμανία), Μάλλιος Χάρης (Στραλζούντερ- Γερμανία), Μπασμαλής Ιωάννης (Λιμόζ- Γαλλία), Μαραγκός Σωτήρης (Εσμγκο- Γαλλία), Παπαδιονυσίου Αναστάσιος (Kaejberg- Λουξεμβούργο).

Η Εθνική μας βρίσκεται στον 1ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Κύπρος και τα παιχνίδια κόντρα στο Βέλγιο θα κρίνουν την 1η θέση και παράλληλα την πρόκριση στα πλέι οφ της 2ης προκριματικής φάσης. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου στην πόλη Χάσελτ, ώρα 21:00, ενώ την Κυριακή 14 Ιουνίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί το Βέλγιο στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης.

Βαθμολογία 1ου ομίλου (σε 2 ματς)

1. Βέλγιο 4 (+19)

2. Ελλάδα 4 (+8)

3. Κύπρος 0 (-27)

*Η Κύπρος έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια και έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ