ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΟΑΚΑ, Γαλάτσι ή Λιόσια για έδρα της ΑΕΚ στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών

ΟΑΚΑ, Γαλάτσι ή Λιόσια για έδρα της ΑΕΚ στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ Ανδρών

Η ΟΧΕ απέστειλε έγγραφο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με το οποίο ζητάει την συνδρομή της πολιτείας για την έδρα της ΑΕΚ στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, όπου είναι πολύ πιθανό να προκριθεί.

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος απέστειλε χθες (24/4) έγγραφο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεκριμένα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με κοινοποίηση στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, με το οποίο ζητάει την συνδρομή της πολιτείας για την έδρα της ΑΕΚ στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ, όπου είναι πολύ πιθανό να προκριθεί.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ζητήσουμε την συνδρομή σας προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ένα σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα που ενδέχεται να παρουσιαστεί στο σωματείο Χειροσφαίρισης της ΑΕΚ. Αναλυτικά σας ενημερώνουμε τα εξής:

Το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών της ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ευρώπης Τσάλεντζ Καπ (Στον 1ο αγώνα του ημιτελικού κέρδισε την Πορτογαλική Μαδέιρα με σκορ 29-21. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στις 15.00 στο ΟΑΚΑ (Αίθουσα Κασιμάτης).

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ , θα πρέπει να αγωνιστεί σε γήπεδο που να πληροί τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τελικούς Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (ενδεικτικά σας αναφέρουμε: α) αντικριστές κερκίδες, β) διαστάσεις 45Χ 25, γ) μεγάλη χωρητικότητα, δ) χώρος για τηλεοπτικές κάμερες, ε) θέσεις δημοσιογράφων, στ) θέσεις διαφημιστικών πινακίδων, κλπ).

Όπως ήδη γνωρίζετε, στο λεκανοπέδιο της Αττικής ελάχιστα γήπεδα πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και ως εκ τούτου θα σας παρακαλούσαμε για την παρέμβασή σας, προκειμένου ο τελικός αγώνας (σε περίπτωση πρόκρισης) να μπορέσει να γίνει σε μία Ολυμπιακή εγκατάσταση, είτε στο ΟΑΚΑ (Κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ), είτε στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, είτε στο κλειστό γυμναστήριο Λιοσίων.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής

Ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σταματιάδης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ