ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Κουμαραδέλης στον Δούκα

Ο Κουμαραδέλης στον Δούκα
INTIME SPORTS

Στον Δούκα θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν της Α1 χάντμπολ ο Εμμανουήλ Κουμαραδέλης, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα για τον επόμενο χρόνο.

Παίκτης του Δούκα θα είναι από τη νέα σεζόν ο Εμμανουήλ Κουμαραδέλης. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν μεταξύ τους, με τον 20χρονο διεθνή άσο να αφήνει την ΑΕΚ για να παίξει στον ΑΣΕΔ, ενώ φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η ομάδα του ΑΣΕΔ προχώρησε στη μεταγραφή του Εμμανουήλ Κουμαραδέλη από την ΑΕΚ καλύπτοντας το κενό στη θέση του play maker που δημιουργήθηκε μετά τη μη ανανέωση της συνεργασίας των "μπλε" με το Θοδωρή Γκέρτσο ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στην ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή - ΔΙΚΕΑΣ. Ο 20χρονος διεθνής αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Ιωνικού ΝΦ που αγωνίστηκε μέχρι το 2012 ενώ στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του ΔΙΚΕΑ (2012-2013) και της ΑΕΚ (2013-2014)".

Ο ίδιος, δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι σε μια ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Α1 και ευχαριστώ θερμά τον coach Κρανάκη αλλά και τη διοίκηση του ΑΣΕΔ για την εμπιστοσύνη τους. Δεσμεύομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ