ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Ο στόχος επιτεύχθηκε"

"Ο στόχος επιτεύχθηκε"

Δηλώσεις Βασίλη Κρανιώτη, Νίκου Γραμματικού, Πέτρου Κανδύλα, Αδάμ Παπαδόπουλου για την πρόκριση της Εθνικής χάντμπολ στην επόμενη φάση του Euro 2020. "Έπαιξε έξυπνα η Ελλάδα", είπε ο προπονητής των Νησιών Φερόε.

Χαρούμενοι για την νίκη και την πρόκριση της Εθνικής χάντμπολ στην επόμενη φάση του Euro 2020, αλλά και συνειδητοποιημένοι για την δύσκολη συνέχεια και την πολλή δουλειά που χρειάζεται στο μέλλον, παρουσιάστηκαν στις δηλώσεις τους άπαντες στην Εθνική Ανδρών.

Ο αρχηγός αποστολής, μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Βασίλης Κρανιώτης, δήλωσε: "Θα ήθελα να συγχαρώ τους συντελεστές της επιτυχίας. Η επανεκκίνηση των Εθνικών ομάδων αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Συνεχίζουμε με οργάνωση, προγραμματισμό, δουλειά και εξεύρεση χορηγιών. Είμαστε όλοι Εθνική Ελλάδος".

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Νίκος Γραμματικός, επεσήμανε: "Ο στόχος επετεύχθη. Ήταν δύσκολα, η ομάδα πέρασε πολλά αυτές τις ημέρες. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση και από την προσπάθεια των αθλητών. Από κει και πέρα είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι και γνωρίζουμε καλά ότι θέλουμε πολλή δουλειά. Πρέπει να διορθώσουμε βασικά κομμάτια μέσα στις τέσσερις γραμμές και φυσικά θέλουμε και δουλειά εκτός γηπέδου στην αλλαγή νοοτροπίας".

O πλέι μέικερ της Εθνικής ομάδας, Πέτρος Κανδύλας, είπε: "Ήταν πολύ δύσκολο ματς, παλέψαμε μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό κόντρα στην Κύπρο. Εμείς μπήκαμε νωθρά, με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε τα πατήματα μας και τελικά πήραμε μία δίκαιη νίκη. Πετύχαμε δύο νίκες και την πρόκριση. Θέλουμε να βάλουμε τώρα τον επόμενο στόχο μας. Έχουμε καλά στοιχεία, αλλά θέλουμε πολλή δουλειά, γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον θα είναι 2-3 κλάσεις ανώτερες από αυτές που είχαμε σε αυτόν τον όμιλο".

Ο πίβοτ της Εθνικής, Αδάμ Παπαδόπουλος, δήλωσε: "Μείναμε στο πλάνο μας και στα δύο ματς. Θέλαμε δύο νίκες και τα καταφέραμε. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, οι γηπεδούχοι ήταν ψυχωμένοι και έπαιξαν καλά. Κάναμε λάθη, υπήρχε ένταση και άγχος, αλλά η δίψα για την πρόκριση επικράτησε τελικά όλων των άλλων".

Ο προπονητής των Νησιών Φερόε, Κάρι Νίλσεν, είπε: "Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα κόντρα στην Κύπρο. Ξέραμε ότι η Ελλάδα είναι μια καλή ομάδα. Δεν βρήκαμε τις λύσεις να κερδίσουμε σήμερα. Στην υπεραριθμία της επίθεσης μας, η Ελλάδα έπαιξε πολύ έξυπνα. Στο σετ παιχνίδι 6 εναντίον 6, θεωρώ ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε πολλά σουτ από τα 6 μέτρα, όπως και στο πρώτο ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην επόμενη φάση η Εθνική χάντμπολ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ