ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να εγγραφεί ως μέλος της ομοσπονδίας χάντμπολ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να εγγραφεί ως μέλος της ομοσπονδίας χάντμπολ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός με επιστολή του προς την ομοσπονδία χάντμπολ ζήτησε να εγγραφεί ως μέλος της και να ενεργοποιήσει το συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά του ΙΕΚ Ξυνή.

Στο χάντμπολ ετοιμάζεται να μπει ο Ολυμπιακός, καθώς εδώ και καιρό βρίσκεται σε συζητήσει με τον ΙΕΚ Ξυνή, ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν που τελείωσε, για την εξαγορά του.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ΟΧΕ, δέχθηκε επιστολή από τον Ολυμπιακό με την οποία οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν να εγγραφούν ως μέλος της, καταθέτοντας και τα απαιτούμενα βάσει καταστατικού δικαιολογητικά.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ:

"H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ενημερώνει ότι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με επιστολή του στην Ομοσπονδία ζήτησε να εγγραφεί ως μέλος της, ενεργοποιώντας και πάλι το τμήμα χάντμπολ του συλλόγου.

Αναλυτικά η επιστολή: «Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, κατά την συνεδρίαση της 15ης Μαΐου 2017, αποφάσισε να ενεργοποιήσει το προβλεπόμενο από το ισχύον καταστατικό του Τμήμα Χειροσφαίρισης και προς τούτο ζητάμε την εγγραφή του ως μέλους της Ομοσπονδίας σας, καταθέτοντας τα απαιτούμενα από το Καταστατικό σας δικαιολογητικά»

Επίσης η ΟΧΕ ανακοινώνει ότι κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφάσισε οι τελικές φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων να διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Το τουρνουά των Κορασίδων θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας το διάστημα 20-23 Ιουνίου 2017, ενώ αυτό των Παίδων στα κλειστά γυμναστήρια Μίκρας και Συκεών το διάστημα 26-29 Ιουνίου 2017".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ