ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Αλέξης Αλβανός στην ακαδημία του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Ο Αλέξης Αλβανός στην ακαδημία του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του χάντμπολ βάζει την υπογραφή του στην ακαδημία του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, με στόχο να μεταδώσει τις γνώσεις του στους μελλοντικούς πρωταθλητές.

Μετά από δική του επιθυμία και με την αμέριστη υποστήριξη του ΑΣ ΠΑΟΚ, ο Αλέξης Αλβανός αναλαμβάνει τεχνικός υπεύθυνος της ακαδημίας, σε συνεργασία με έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές

Οι τίτλοι που κατέκτησε με πιο σημαντικό το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005, η μεγάλη καριέρα στη Bundesliga, αλλά κυρίως το ήθος και η αθλητική παιδεία του, αποτελούν τα σπουδαιότερα εφόδια στην ενασχόλησή του με τους νεότερους αθλητές.


« Πριν 25 χρόνια έπιασα για πρώτη φορά τη μπάλα του χάντμπολ και τη λάτρεψα. Έζησα στιγμές που κάθε αθλητής ονειρεύεται να ζήσει. Από παιδί έβαζα υψηλούς στόχους και συνεχίζω να το κάνω. Πάντα, όμως, πάνω απ’ όλα απολάμβανα το παιχνίδι και αυτή τη φιλοσοφία θέλω να περάσω στα παιδιά, που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα. Ένιωσα την ανάγκη, όλα όσα διδάχτηκα ως αθλητής και ως άνθρωπος, να τα μεταβιβάσω στα παιδιά, στο μέλλον μας. Μέσα από την ακαδημία του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, μαζί με καταξιωμένους συνεργάτες όπως είναι οι Γιάννης Μπιζέτας, Βασίλης Σκανδάλης, Αντώνης Τσολάκος και Κώστας Μίχος, ξεκινάμε αυτό το ταξίδι. Κύριο μέλημά μας είναι να απολαμβάνει κάθε παιδί τον αθλητισμό, να χαίρεται όταν κρατάει τη μπάλα του χάντμπολ και σταδιακά να εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο αθλητή. Ελάτε να μάθουμε και να αγαπήσουμε το πιο όμορφο άθλημα του κόσμου…», είπε ο Αλέξης Αλβανός γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η ακαδημία του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, λειτουργεί από το 2004 και δέχεται παιδιά ηλικίας 8 ετών και μεγαλύτερα.Στο πέρασμα των χρόνων έχει εδραιωθεί ως μία από τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας, με πανελλήνιες διακρίσεις, αλλά και εξωγηπεδική δραστηριότητα. Οι προπονήσεις γίνονται σε τρία κλειστά γυμναστήρια, ανάλογα με τις ηλικιακές κατηγορίες και συγκεκριμένα στη θύρα 3 της Τούμπας, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη (δίπλα στον ΟΤΕ) και στο κλειστό της Μίκρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ