ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ντέρμπι στο Καματερό

Ντέρμπι στο Καματερό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δυο ματς θα ολοκληρωθεί η τέταρτη αγωνιστική της Handball Premier με εκείνο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανελλήνιο να ξεχωρίζει.

Δύο ματς θα διεξαχθούν την Κυριακή για την Handball Premier και το δεύτερο χρονικά ματς της Κυριακής είναι εκείνο που ξεχωρίζει αφού η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Πανελλήνιο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με δύο πόντους και έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα.

Ο περιφερειακός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαϊδης είπε: «Έχουμε καινούργιο αέρα, καινούργια διάθεση τη φετινή σεζόν. Ερχόμαστε από δύο νίκες σε τρία ματς. Έχουμε πάρει μία ψυχολογία. Ο Πανελλήνιος θα είναι σκληρός αντίπαλος, είναι δουλεμένη ομάδα. Έχουμε το αβαντάζ της έδρας. Το ξεκίνημα μας είναι πολύ καλό. Καταφέραμε και πήραμε μεγάλο «διπλό» μέσα στο Άργος. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την διάθεση. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πρώτο αυτό διάστημα».

Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας του Πανελληνίου Μάριος Τζανακάκης επεσήμανε: «Έπειτα από δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουμε ίδιους στόχους, αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ με άλλο μάτι και πιο ελεύθερα. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε για να ανέβουμε ψηλότερα και να ξεχωρίσουμε στη βαθμολογία από νωρίς. Πιστεύω το ματς θα κριθεί στην άμυνα και το ποια ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένη, ειδικά στα τελευταία λεπτά, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Περιμένω ένα πόλυ δυνατό ματς».

Ματς με φόντο την παραμονή στη Νίκαια

Την Κυριακή στην Νίκαια θα διεξαχθεί το ντέρμπι παραμονής, που αν και νωρίς θα αποδεχθεί πολύ σημαντικό για την συνέχεια της σεζόν. Ο Άρης δεν έχει βαθμό και το Σεριφάτο «πατάει» καλύτερα στην κατηγορία, έχοντας ήδη μία νίκη. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, ο Άρης επικράτησε στη Νίκαια και εξασφάλισε την άνοδο στην Handball Premier.

Για τους γηπεδούχους αμφίβολος είναι ο Μουλιάτος. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Το Σεριφάτο βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κέρδισε στις Συκιές και είχε πολύ καλή εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες», σχολίασε ο Τάκης Μελετάκος, ενώ ο συνάδελφος του Κώστας Χατζηκωνσταντίνου επεσήμανε: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι. Ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη και εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί στα χαρτιά να φαινόμαστε πιο ισχυροί, αλλά μετράνε και άλλα πράγματα. Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Σίγουρα όταν παίζεις με κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας είναι σημαντικό να κερδίζεις. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια».

Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής

ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΣΧ Πυλαίας 28-22

Αερωπός Έδεσσας- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 22-27

ΠΑΟΚ- Διομήδης Άργους 29-22

Φοίβος Συκεών- Φίλιππος Βέροιας 21-21

Βαθμολογία (σε 4 ματς)

Ομάδα Γκολ Β.

1. ΠΑΟΚ 117-83 8

2. ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΝΙ 111-84 8

3. ΑΣΕ Δούκα 91-96 6

4. Φίλιππος Βέροιας 93-87 5

------------------------------------------------------------

5. ΑΕΚ 92-84 4

6. Διομήδης Άργους 105-98 4

7. Πανελλήνιος 67-63 4

8. ΑΕΣΧ Πυλαίας 94-102 2

9. Σεριφάτο Αιγίου 80-86 2

10. Φοίβος Σ. 78-94 1

--------------------------------------------------------------

11. Αερωπός Έδεσσας 93-108 0

12. Άρης Νίκαιας 57-93 0

*ΑΕΚ, Πανελλήνιος, Σεριφάτο και Αρης έχουν ένα ματς λιγότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ