ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ντέρμπι στη Βέροια και μεγάλα φαβορί στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια

Ντέρμπι στη Βέροια και μεγάλα φαβορί στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H 21η αγωνιστική στην Handball Premier περιλαμβάνει το ντέρμπι Φίλιππος Βέροιας- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., το οποίο έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και πέντε ακόμα παιχνίδια στα οποία υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Μία... στροφή απέμεινε πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Handball Premier. H 21η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι Φίλιππος Βέροιας- ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., το οποίο έχει μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και πέντε ακόμα παιχνίδια στα οποία υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΙΕΚ ΞΥΝΗ (14:30)

Στο «Φιλίππειο» ο Φίλιππος δεν έχει ελπίδες για την τετράδα των πλέι οφ, ωστόσο θέλει να διευρύνει το αήττητο σερί του στον Β' γύρο και να τελειώσει όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει σαν στόχο την νίκη, ώστε να «καθαρίσει» πρόωρα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς, αλλά και το πλεονέκτημα έδρας σε αυτούς.

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης είπε: «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι. Κίνητρο αποτελούν από μόνα τους η ιστορία και η φανέλα του Φιλίππου. Ο αντίπαλος επιθετικά έχει μεγάλη ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα λάθη και να φτάσουμε στη νίκη».

Ο περσινός νταμπλούχος με τον Φίλιππο και πλέον τερματοφύλακας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Κώστας Τσιλιμπάρης σχολίασε: «Απομένουν δύο αγωνιστικές και θέλουμε να πάρουμε 4 βαθμούς. Έχουμε κάθε λόγο να το κάνουμε ώστε να μπούμε στα πλέι οφ με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά με στόχο εκεί να πάρουμε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Εκτός από τους βαθμούς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, δεν θέλουμε να χαλαρώσουμε. Ο Φίλιππος έχει πολύ καλούς νεαρούς παίκτες, θα παίξουν ελεύθερα χωρίς άγχος και σίγουρα πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως, διότι το παιχνίδι εγκυμονεί κινδύνους».

ΑΕΚ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (15:00)

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αερωπό Έδεσσας. Στην «Ένωση» σκέφτονται μόνο τους δύο βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα της Έδεσσας που έχει εξασφαλίσει την σωτηρία και θέλει να κρατήσει την 8η θέση. Ο Εδεσσαίος περιφερειακός της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαΐδης δήλωσε: «Εκτιμώ και σέβομαι τον Αερωπό που με ανέδειξε, όπως και την προσπάθεια που κάνει στην μεγάλη κατηγορία. Το παιχνίδι είναι κομβικό και θέλουμε τη νίκη και για λόγους ψυχολογίας. Είμαστε έτοιμοι, πάμε για τους δύο πόντους, ώστε τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουμε την τετράδα κόντρα στον ΠΑΟΚ».

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (18:00)

Στη Νίκαια ο Δούκας είναι μεγάλο φαβορί κόντρα στον μαχητικό Άρη, αφού είναι στο... χέρι του η παρουσία του στην τετράδα των πλέι οφ.

Ο Γάλλος παίκτης του ΑΣΕ Δούκα, Σελίμ Νταρσουλάντ μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ήδη υποβιβασμένο Άρη Νίκαιας και τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να φτάσει στη νίκη και να κάνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα: «Όπως έχουμε ξαναπεί το κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες και σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Ο Άρης Νίκαιας μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όμως είναι σίγουρο ότι θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τη νίκη καθώς δεν έχει τίποτα να χάσει στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε και να κάνουμε το ένα από τα δύο βήματα που απομένουν για την εδραίωση μας στην πρώτη τετράδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που θα μας δώσει στη συνέχεια τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στα πλέι οφ».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ (18:00)

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Πανελλήνιος θα υποδεχθεί το Σεριφάτο στην Κυψέλη. Οι δύο ομάδες είναι απόλυτα πετυχημένες με την παρουσία τους φέτος και θα παίξουν ελεύθερα.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΠΑΟΚ (18:00)

Ο «δικέφαλος» του Βορρά θα παίξει στις Συκιές με τον Φοίβο, έχοντας ως στόχο τους δύο βαθμούς της νίκης για να πάει στον... τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

«Σε όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη. Ο Φοίβος έχει εκπληρώσει στόχους τους. Δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, θέλει προσοχή το κάθε παιχνίδι», τόνισε ο Γιώργος Μαστορογιάννης, πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (9/4, 16:00)

Στόχο την τετράδα έχει και ο Διομήδης που την Κυριακή θα παίξει με την ήδη υποβιβασμένη ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο παίκτης του Διομήδη Ευγένης Τουνγκελίδης δήλωσε : «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς την Κυριακή με την Πυλαία, μια ομάδα με νεανικό ρόστερ, που ποτέ δεν παύει να μάχεται. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ