ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νίκη γοήτρου για τον ΠΑΟΚ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 29-28 επί της πανίσχυρης Γκεζτεπε στη ρεβάνς για τη φάση των "32" του Challenge Cup, αλλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το 35-26 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια πρόκρισης πρόκρισης στον ΠΑΟΚ. Ούτως ή άλλως η αποστολή του δικεφάλου του Βορρά ήταν εξαιρετικά δύσκολη από τη στιγμή της κλήρωσης αφού βρήκε απέναντι του μία ομάδα με μπάτζετ που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Σεϊρεκίδη έπαιξαν με την ψυχή τους στο δεύτερο ματς και πήραν μία σπουδαία νίκη.

Η Γκεζτεπε ξεκίνησε δυνατά το ματς και είχε ένα μικρό προβάδισμα, όμως ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση διαρκείας πήρε το προβάδισμα και μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια με "αέρα" τριών τερμάτων (15-12). Ο δικέφαλος του Βορρά έφτασε τη διαφορά ακόμα και στα τέσσερα τέρμα (20-16), αλλά η αντίδραση της Γκεζτεπέ ήταν εντυπωσιακή.

Οι Τούρκοι έτρεξαν ένα επί μέρους 7-0 για να προηγηθούν με 23-20. Ο ΠΑΟΚ όμως κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει μία νίκη γοήτρου με 29-28. Πρώτος σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Απόστολης Παλάσκας με 11 τέρματα και τον ακολούθησε ο Κοκώνης με 5. Από την άλλη ο Στανόγιεβιτς είχε έξι γκολ και από πέντε οι Ενκ, Κριβτσίκοφ και Τσούιρεφ.

ΠΑΟΚ – ΓΚΕΖΤΕΠΕ 29-28 (15-12 ημχ.)

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 1, Παλάσκας 11, Γουργούμης, Τσίλης 2, Νικολαΐδης, Κοκώνης 5, Αποστόλου, Πετρίδης 4, Καλόμοιρος 2, Μαστορογιάννης 4, Πέγιοβιτς, Κυπραίος, Κολοβός, Κοτανίδης.

ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Άντναν Όζτουρκ): Χατσίογλου, Τουζούν, Ενκ 5, Βούργουν, Όζμουσουλ, Κριβτσίκοφ 5, Γιάτκιν, Όρνεκ 1, Κέβιτς 4, Ναλμπάντογλου, Μιλάσεβιτς 1, Ντίρεκ, Βουσίσεβιτς 1, Στανόγεβιτς 6, Τσούιρεφ 5, Γίλντιζ.

Διαιτητές: Ράουχς-Λίνστερ, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 7/8-1/2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ