ΧΑΝΤΜΠΟΛ

MVP Βεσελίνοβιτς και Πάπα

MVP Βεσελίνοβιτς και Πάπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αριστερόχειρας του ΠΑΟΚ, Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς και η πίβοτ της Νέας Ιωνίας, Μάγδα Πάπα, αναδείχθηκαν κορυφαίοι σε Handball Premier και Α1 Γυναικών.

Ολοκληρώθηκε αγωνιστικά η χρονιά στα πρωταθλήματα της Handball Premier και της Α1 Γυναικών. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την νίκη της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του Α΄ γύρου, επικρατώντας 24-22 της ΑΕΚ στο κλειστό του Καματερού με τον Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς να σημειώνει 9 γκολ και να ψηφίζετε MVP.

Στην Α1 Γυναικών και στο ντέρμπι κορυφής ο ΟΦΝ Ιωνίας επικράτησε 27-25 της Αναγέννησης Άρτας με την Μάγδα Πάπα να σκοράρει 10 φορές. Η Κύπρια πίβοτ, αναδείχθηκε κορυφαία της 8ης αγωνιστικής.

Δηλώσεις:

Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς: "Ευχαριστώ τους προπονητές. Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, η οποία μας διατηρεί σε τροχιά πλέι οφ και φυσικά σε καλό δρόμο στην… κούρσα του πρωταθλήματος. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζω στον Β΄ γύρο να είμαστε όλοι υγιείς και έτοιμοι για τις μεγάλες… μάχες".

Μάγδα Πάπα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Αναγέννηση έχει εμπειρία και κάθε λάθος κοστίζει. Σημαντικό είναι ότι πήραμε τους δύο βαθμούς και ότι συνεχίζουμε με νίκες στο πρωτάθλημα. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να κλείσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2016. Συνεχίζουμε με συγκέντρωση και πολύ δουλειά γιατί στις 7 Ιανουαρίου έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τους προπονητές για την ψήφο τους".

Οι ψηφοφορίες:

Handball Premier

Βεσελίνοβιτς (ΠΑΟΚ) 8

Μυλωνάς (Δούκας) 2

Κοτανίδης (Διομήδης) 1

Λευκό 1

Α1 Γυναικών

Πάπα (ΟΦΝ Ιωνίας) 4

Ποιμενίδου (Πανόραμα) 3

Τσιομπάνου (Αμύντας) 2

Κερλίδη (Φίλιππος) 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ