ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μετάβαση οπαδών της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Μετάβαση οπαδών της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο πούλμαν με οπαδούς της ΑΕΚ έφτασαν στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την Αστυνομία. Κατασχέθηκαν σιδερόβεργες και ένα μαχαίρι, μετά την αποχώρηση τους.

Διέσχισαν 504 χιλιόμετρα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αλλά δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας... Ο λόγος για ορισμένους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με δύο πούλμαν για να παραστούν στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ. για την Α1 χάντμπολ Αντρών

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν και από την Αστυνομία, στην κερκίδα που είχαν εγκατασταθεί οι φίλοι της ΑΕΚ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς σιδερόβεργες, ένα μαχαίρι και άλλα αντικείμενα που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συγκρούσεις.

Τα αντικείμενα τα μετέφεραν στο κλειστό γυμναστήριο οι φίλοι της ΑΕΚ κατά την είσοδο τους, ένα τέταρτο πριν τις 15:00. Απ' ότι φαίνεται, η επιλογή της ώρας δεν ήταν τυχαία, αφού η εφαρμογή των μέτρων τάξης από την Αστυνομία θα άρχιζε στις 15:30!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν από την εξέδρα χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο, αναχωρώντας με τα δύο πούλμαν για την Αθήνα.

Νωρίτερα, η μετακίνηση τους διοργανώθηκε με δύο λεωφορεία, τα οποία κινήθηκαν ανενόχλητα στην Εθνική Οδό, δεν τα αντιλήφθηκε καμία αστυνομική διεύθυνση ή Τροχαία στη διαδρομή και έφτασαν μέχρι το κλειστό γυμναστήριο που είχε προγραμματιστεί το παιχνίδι.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για την παρουσία τους από τους ιθύνοντες της ΧΑΝΘ και αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν εισέλθει στις εξέδρες. Μόνο τότε κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσαν τους εκδρομείς ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί, εάν δεν αποχωρήσουν, επειδή ισχύει η απαγόρευση από την υπουργική απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ