ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μερικοί θερμόαιμοι δεν χάλασαν την γιορτή

Μερικοί θερμόαιμοι δεν χάλασαν την γιορτή
INTIME SPORTS

Σε κάποια στιγμή του 2ου ημιχρόνου του τελικού Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών, κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβρισαν την τερματοφύλακα της Νέας Ιωνίας, η οποία προηγουμένως είχε ξεσηκώσει το κοινό.

Σε κάποια στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών μεταξύ Νέας Ιωνίας και ΠΑΟΚ στο Παλατάκι το "θερμόμετρο" ανέβηκε.

Η τερματοφύλακας της αθηναϊκής ομάδας και MVP της αναμέτρησης, Μάγδα Κεπεσίδου, σήκωσε τα χέρια σα να έλεγε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ "φωνάξτε κι άλλο". Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι θερμόαιμοι να εξαγριωθούν και να αρχίσουν να βρίζουν την νεαρή αθλήτρια.

Η αντίδραση από τον πάγκο της Νέας Ιωνίας ήταν άμεση, αφού οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας είπαν στην Κεπεσίδου να σταματήσει τις κινήσεις με τα χέρια και κάπου εκεί έληξε και η προσωρινή ένταση. Οπως τόνισε, άλλωστε, και η ίδια μετά τον τελικό:

"Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Το κλίμα ήταν πολύ ωραίο", ενώ και η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου, ευχαρίστησε τον κόσμο: "Θέλω να πω ένα "ευχαριστώ" στον κόσμο που φώναξε όμορφα και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ