ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με Βέλγιο και Κύπρο η εθνική ανδρών

Με Βέλγιο και Κύπρο η εθνική ανδρών
INTIME SPORTS

Η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και την Κύπρο στην πρώτη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2018.

Η πρόκληση του EURO 2018 βρίσκεται μπροστά στην εθνική ομάδα χάντμπολ ανδρών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν νωρίς για τους παίκτες του Γιώργου Κρανάκη από το φετινό χειμώνα.

Η εθνική ανδρών κληρώθηκε στην πρώτη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντιπάλους το Βέλγιο και την Κύπρο. Πρόκειται για ομάδες που είναι γνώριμες στην εθνική ομάδα.

Οι αγώνες θα γίνουν τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2014, τον Απρίλιο/Μάιο του 2015 και τον Ιούνιο του 2015. Στους άλλους ομίλους κληρώθηκαν οι Εσθονία, Λουξεμβούργιο Γεωργία στον Β' και οι Ρουμανία, Ιταλία και Κόσοβο στον Γ'. Το Κόσοβο δεν έχει γίνει δεκτό στους κόλπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας (EHF) και η ένταξη του θα αποφασιστεί τον Σεπτέμβριο στο Δουβλίνο. Η πρώτη κάθε ομίλου θα προκριθεί στη δεύτερη προκριματική φάση του EURO 2018.

Εν τω μεταξύ η εθνική γυναικών θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2015. Η εθνική γυναικών έχει δύσκολη αποστολή με αντιπάλους τη Σλοβενία, τη Λευκορωσία και την Ελβετία.

Οι ομάδες κάθε ομίλου έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν οι αγώνες να διεξαχθούν σε μία έδρα σε μορφή τουρνουά (26-30 Νοεμβρίου ή 3-6 Δεκεμβρίου) ή αλλιώς εντός και εκτός έδρας σε 3 αγωνιστικές εβδομάδες (8-12 Οκτωβρίου, 26-30 Νοεμβρίου, 3-6 Δεκεμβρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ