ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με την τουρκική Ουσκουντάρ η Αναγέννηση

Με την τουρκική Ουσκουντάρ η Αναγέννηση

Η τουρκική Ουσκουντάρ Μπελεντίγεσπορ θα είναι η αντίπαλος της Αναγέννησης Άρτας στη φάση των "16" του Challenge Cup. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Η Αναγέννηση Άρτας θα αντιμετωπίσει τον τουρκικό σύλλογο Ουσκουντάρ Μπελεντίγεσπορ στη φάση των "16" του Challenge Cup.

Ο πρώτος αγώνας, σύμφωνα με τη σημερινή κλήρωση, θα πραγματοποιηθεί στις 2 ή 3 Φεβρουαρίου στην Άρτα και ο επαναληπτικός στην Κωνσταντινούπολη μια εβδομάδα αργότερα.

" Πιστεύω στην ομάδα μου και στην πρόκριση. Από κει πέρασε ως προπονητής ο Βούλγαρος Ζαμπριάνοφ, ο οποίος ήταν και στην Αναγέννηση Άρτας πριν κάποια χρόνια. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες από την φετινή ομάδα της Ουσκουντάρ, αλλά μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουμε συλλέξει αρκετές για να την αντιμετωπίσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο", σχολίασε ο προπονητής της Αναγέννησης, Σίμπι Ντοιτσίνοφ.

Η Ουσκουντάρ πέρασε δίχως αγώνα σε αυτή τη φάση, καθώς την περσινή σεζόν πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Τουρκίας. Συμμετέχει τα δώδεκα τελευταία χρόνια στα κύπελλα Ευρώπης, φτάνοντας δύο φορές στις "16" του Κυπέλλου Κυπελλούχων (2009-10, 2003-04), ενώ την περίοδο 2001-2002 είχε αγωνιστεί στις "16" του Challenge Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ