ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με Φερόε και Φινλανδία η Εθνική Γυναικών

Με Φερόε και Φινλανδία η Εθνική Γυναικών

Κλήρωσε για την Εθνική Γυναικών χάντμπολ στην A' προκριματική φάση του EURO 2018. Η γαλανόλευκη έπεσε στον Α' όμιλο με αντιπάλους τα Νησιά Φερόε και την Φινλανδία.

Στα γραφεία της EHF στη Βιέννη πραγματοποιήθηκε χθες (21/3) η κλήρωση για την A’ προκριματική φάση του EURO Γυναικών 2018. Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον Α' όμιλο με αντιπάλους τα Νησιά Φερόε και την Φινλανδία.

Στη δεύτερη κλήρωση που ακολούθησε για την έδρα των αγώνων, πρώτα απέκτησαν το δικαίωμα διοργάνωσης του ομίλου τα Νησιά Φερόε. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 9-11 Ιουνίου 2017 και στην επόμενη φάση θα προκριθεί μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου. Στον άλλο όμιλο θα παίξουν Ισραήλ, Κόσσοβο, Γεωργία.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Γυναικών Μενέλαος Δανήλος δήλωσε: "Κληρωθήκαμε στον πιο δύσκολο όμιλο, η Φινλανδία είναι η πιο καλή ομάδα από αυτές που ήταν υποψήφιες αντίπαλοι μας. Επίσης δεν θέλαμε το μακρινό ταξίδι. Γενικά δε σταθήκαμε τυχεροί, αυτό όμως μας κάνει πιο δυνατούς και μας δίνει ώθηση και δύναμη να παλέψουμε περισσότερο.

Έτσι και αλλιώς το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ έχει μάθει στα δύσκολα, τίποτα δεν του έχει χαριστεί. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις αθλήτριες και πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε μία πρόκριση που την έχουμε πολύ ανάγκη".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αχ, βαχ, Σαλάχ: Είδαμε ένα ματς της Αιγύπτου ανάμεσα σε Αιγύπτιους

Νιώσαμε Φαραώ στις τοποθεσίες Πυραμίδες και Κάιρο, παρακολουθώντας τον Ουάρντα να χορεύει τον Σουάρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24