ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με δυο δυνατά ζευγάρια ξεκινάει το Κύπελλο!

Με δυο δυνατά ζευγάρια ξεκινάει το Κύπελλο!

Ξεκινάει το Κύπελλο χάντμπολ με δυο δυνατές αναμετρήσεις. Η ΧΑΝΘ υποδέχεται τον Διομήδη Άργους και ο Φοίβος Συκέων τον Αερωπό Έδεσσας με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.

Με δύο δυνατά ζευγάρια στη Θεσσαλονίκη ανοίγει η αυλαία του Κυπέλλου χάντμπολ. ΧΑΝΘ - Διομήδης Άργους και Φοίβος Συκεών - Αερωπός Έδεσσας θα αγωνιστούν για την πρόκριση στις "8" καλύτερες ομάδες του θεσμού.

ΧΑΝΘ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ (3/12, 18:00)

Στο «Μίμης Τσικίνας» η πρωτοπόρος και αήττητη του Βορείου Ομίλου της Α2 Ανδρών ΧΑΝΘ, θα υποδεχθεί τον Διομήδη Άργους που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση μετά και τις τέσσερις σερί νίκες στην Handball Premier.

"Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ιδιαιτερότητες για εμάς. Θεωρούμε την αναμέτρηση ως μία γιορτή και καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Για αρκετά νεαρά παιδιά από την ομάδα, αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει μία σημαντική εμπειρία, που πιστεύω ότι θα επιδράσει θετικά στη διαδικασία του πρωταθλήματος και στους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν. Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό, τι μας αξίζει σε αυτό το ματς", τόνισε ο τερματοφύλακας και αρχηγός της ΧΑΝΘ, Μανώλης Ιωαννίδης.

Ο δεξιός εξτρέμ του Διομήδη, Αντώνης Δάσκαλος, είπε: "Ο θεσμός του Κυπέλλου μας βρίσκει αντιμέτωπους με την πρωτοπόρο ομάδα της Α2. Η ΧΑΝΘ είναι μια ομάδα που υποβιβάστηκε πέρσι στην Α2 και όπως δείχνει στους μέχρι τώρα αγώνες που έχει δώσει, θέλει να κάνει την επανεμφάνισή της στην Handball Premier. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Έχουμε μελετήσεις την ΧΑΝΘ στα βίντεο και έχουμε περάσει κάποια στοιχεία που αφορούν τον αντίπαλο στο γήπεδο. Στόχος και σκοπός μας είναι να φύγουμε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου".

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (3/12, 18:00)

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο Φοίβος θα φιλοξενήσει στις Συκιές τον Αερωπό. Το περασμένο Σάββατο οι γηπεδούχοι επικράτησαν 25-23 για το πρωτάθλημα και αύριο θα μονομαχήσουν για το κύπελλο.

Ο τεχνικός του Φοίβου, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε: "Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι σαν να είναι πρωταθλήματος. Σίγουρα θα προσπαθήσω να δώσω χρόνο και σε άλλους αθλητές, αλλά είναι ένα κίνητρο και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση και την ευκαιρία να πάμε στα προημιτελικά και γιατί όχι και στο φάιναλ φορ αν έχουμε μια καλή κλήρωση. Εξάλλου ο σύλλογος δεν έχει φτάσει τόσο ψηλά ποτέ στον θεσμό και θα είναι κάτι σημαντικό".

Από την πλευρά του Αερωπού, ο πλέι μέικερ, Λευτέρης Σεϊρεκίδης, επεσήμανε: "Βλέπουμε τον θεσμό ως μια ευκαιρία για διάκριση. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Είναι ένας θεσμός που μας βάζει κίνητρο. Είναι ένα παιχνίδι νοκ - άουτ και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να περάσουμε. Εκτός των άλλων είναι και θέμα γοήτρου, αφού χάσαμε το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ