ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μάχη με το Βέλγιο απόψε για την "γαλανόλευκη"

Μάχη με το Βέλγιο απόψε για την "γαλανόλευκη"
INTIME SPORTS

Το τρίτο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών χάντμπολ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019 είναι αυτό με το Βέλγιο (4/1, 21:00).

Στην «μάχη» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019 ρίχνεται και πάλι μετά τους αγώνες του Οκτωβρίου η Εθνική Ανδρών χάντμπολ, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:00 στην πόλη Λουβέν το Βέλγιο για την 3η αγωνιστική του προκριματικού 5ου ομίλου. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Web TV της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο μετά από δύο ήττες από Ολλανδία και Τουρκία. Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση θα παίξει στα μπαράζ που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο. Διαιτητές θα είναι οι Ρουμάνοι Μανέα και Ιλιέσκου με παρατηρητή τον Πορτογάλο Κονσεισάο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γραμματικός, έχει στην διάθεση τους παρακάτω 17 αθλητές: Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κρητικός, Τζηράς, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής, Κοτανίδης, Καλόμοιρος, Αραπακόπουλος, Μωραΐτης, Δέσπος, Λαδάκης, Μάλλιος, Ιωάννου, Λοίζος, Μπουκοβίνας.

Τζηράς: "Να κάνουμε μία νέα αρχή"

Ο δεξιός εξτρέμ, Δημήτρης Τζηράς, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το Βέλγιο είναι πολύ γρήγορη ομάδα, φαίνεται ότι όλοι του οι παίκτες παίζουν σε πρωταθλήματα με άλλες ταχύτητες. Πρέπει και εμείς να μπούμε σε αυτόν τον ρυθμό. Να είμαστε καλοί στην άμυνα και μυαλωμένοι στην επίθεση.

Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή μετά τα ατυχή αποτελέσματα του Οκτωβρίου. Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις, υπάρχει διάθεση απ’ όλα τα παιδιά. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς, μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Ιωάννου: "Είμαστε αισιόδοξοι"

Από την πλευρά του ο δεξιός εξτρέμ, Γρηγόρης Ιωάννου, σχολίασε: "Το Βέλγιο είναι μια αξιοπρεπής ομάδα. Έχει ανέβει πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια. Πολλοί παίκτες του παίζουν στο Γαλλικό πρωτάθλημα που είναι ανεβασμένο, όπως και το Βελγικό. Ιδιαίτερα στην έδρα τους θα είναι πολύ δυνατοί. Εμείς είμαστε μια ομάδα που δένεται, προσπαθούμε να βρούμε τον εαυτό μας. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Είμαστε αισιόδοξοι".

Πρόγραμμα- Αποτελέσματα Εθνικής Ανδρών

ΟΑΚΑ, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 (φιλικό)

Ελλάδα- Ιταλία 27-27

ΟΑΚΑ, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 (φιλικό)

Ελλάδα Ιταλία 28-27

Λέουβεν, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018, ώρα 21:00

Βέλγιο- Ελλάδα (webTV ΕΡΤ)

Θεσσαλονίκη, Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, ώρα 17:00

Ελλάδα- Βέλγιο (ΕΡΤ3)

Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19:00

Ελλάδα- Ολλανδία (ΕΡΤ3)

Ακσαράι, Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, ώρα 16:00

Τουρκία- Ελλάδα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2019

Βαθμολογία 5ου προκριματικού ομίλου (σε 2 ματς)

1. Ολλανδία 4 (55-45)

2. Τουρκία 3 (52-46)

3. Βέλγιο 1 (52-53)

4. Ελλάδα 0 (39-54)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ