ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μαστορογιάννης: "Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική"

Μαστορογιάννης: "Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής χάντμπολ, Γιώργος Μαστορογιάννης, έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης με την Κύπρο στη Πάτρα.

Η Εθνική Ανδρών αφήνει πίσω της την ήττα από την Λετονία στην πρεμιέρα του 3ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στρέφει την προσοχή της στον Κυριακάτικο (15:00- ΕΡΤ-2) αγώνα κόντρα στην Κύπρο στο κλειστό γυμναστήριο Πατρών "Κουκούλι".

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται από το απόγευμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και το επόμενο διήμερο θα προετοιμαστεί με στόχο μόνο την νίκη απέναντι στην Μεγαλόνησο, προκειμένου να έχει ελπίδες πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Μαστορογιάννης, επεσήμανε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: "Την Κύπρο την γνωρίζουμε και μας γνωρίζει καλά. Δεν είχαμε το ξεκίνημα που επιθυμούσαμε στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και για αυτό τον λόγο ο αγώνας κόντρα στην Κύπρο είναι μονόδρομος.

Χρειαζόμαστε την στήριξη των Πατρινών φιλάθλων και είμαστε σίγουροι ότι θα μας συμπαρασταθούν και θα μας δώσουν ώθηση να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα, από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Αν καταφέρουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και με θέληση στην άμυνα, τότε θα έχουμε τον πρώτο λόγο'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ