ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Λύκος" παρέμεινε ο Μαστορογιάννης

"Λύκος" παρέμεινε ο Μαστορογιάννης
INTIME SPORTS

Την παραμονή του Γιώργου Μαστορογιάννη και την ερχόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Διομήδης Άργους. Ο διεθνής πλέι μέικερ ευχαρίστησε και μια άλλη ομάδα.

Τη φανέλα του Διομήδη Άργους θα συνεχίσει να φοράει ο Γιώργος Μαστορογιάννης. Ο διεθνής πλέι μέικερ ανανέωσε το συμβόλαιο του και για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 33χρονος αστυνομικός στο επάγγελμα αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στον Διομήδη, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Αρχέλαο Κατερίνης, ομάδα που έσπευσε να ευχαριστήσει.

Ο Μαστορογιάννης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη Άργους:

" Ευχαριστώ πολύ τον Διομήδη για την εμπιστοσύνη που συνεχίζει να μου δείχνει και ιδιαίτερα τον πρόεδρό μας Κώστα Βλαχοσπύρο, ο οποίος έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για να με βοηθήσει στην απόφασή μου να παραμείνω στην ομάδα. Ξεκινάμε φέτος με τον τίτλο του Πρωταθλητή από την προηγούμενη χρονιά και οι ευθύνες είναι ακόμα μεγαλύτερες. Εύχομαι να υπάρχει υγεία για να δουλέψουμε σκληρά και να μείνουμε στην κορυφή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον Αρχέλαο Κατερίνης, που κάθε χρόνο στηρίζει και σέβεται τις αποφάσεις μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ