ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Κυκλοφορούν τα διαρκείας του ΠΑΟΚ

Μόλις δεκαπέντε ευρώ είναι η τιμή της κάρτας φιλάθλου της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα "fun for fan".

" Η φιλοδοξία ενός αθλητή, μίας ομάδας, ενός συλλόγου να βρίσκονται στην κορυφή, είναι μία φιλοδοξία διαρκείας. Ποτέ δεν σταματάς να βάζεις υψηλότερους στόχους. Η προσπάθεια για να παραμένεις στην κορυφή, είναι μία προσπάθεια διαρκείας, δεν επιτρέπεται να επαναπαύεσαι. Η αγάπη του κόσμου για όσα δίνουμε μέσα στο γήπεδο δεν τελειώνει και τη βιώνουμε καθημερινά. Είναι μία αγάπη διαρκείας. Με την αγορά της κάρτας φιλάθλου για τη σεζόν 2015-16 η στήριξη στην προσπάθειά της ομάδας Handball του ΠΑΟΚ θα είναι πολύτιμη. Ραντεβού στο γήπεδο για νέες μεγάλες στιγμές, ΜΑΖΙ".

Με αυτά τα λόγια, ο Αλέξης Αλβανός, καλεί τους φίλους του ΠΑΟΚ να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου της πρωταθλήτριας και κυπελλούχου ομάδας Handball για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το τμήμα αποφάσισε να ακολουθήσει μία πολιτική χαμηλής τιμής για το εισιτήριο διαρκείας της νέας περιόδου, προκειμένου στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ΟΛΟΙ να έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τους νταμπλούχους.

Η τιμή για το εισιτήριο διαρκείας της περιόδου 2015-16 ορίστηκε στα 15 € και αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Handball Premier και το Κύπελλο Ελλάδος.

Φιλοδοξία της ομάδας Handball του ΠΑΟΚ, είναι κάθε εντός έδρας αγώνας να μετατρέπεται σε γιορτή. Σε αυτό το πλαίσιο καταρτίστηκε ένα νέο πρόγραμμα με την εύγλωττη ονομασία «Fun For Fan». Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμούς εντός γηπέδου κατά την ανάπαυλα των αγώνων, αλλά και εκτός γηπέδου πριν την έναρξη των αγώνων. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο χάντμπολ και να κερδίζουν δώρα από τους χορηγούς του τμήματος.

Για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου θα υπάρχουν διάφορα σημεία πώλησης, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

*** Σημεία Πώλησης ***

- Στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στη θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας (τηλ. επικοινωνίας 2310 988 000 / Ώρες λειτουργίας 11.00 - 16.00)

- Στη μπουτίκ του PAOK Sports Arena (τηλ. επικοινωνίας 2315 550 760 / Δευτέρα – Παρασκευή 11.00-19.00 και το Σάββατο 09.00- 15.00)

- Στο κατάστημα επί της οδού Ίωνος Δραγούμη 50 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (τηλ. επικοινωνίας 6932 226 919 / Ωράριο Καταστημάτων)

- Για τους φίλους του ΠΑΟΚ από τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος, καθώς και το εξωτερικό, θα υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου, μέσω τραπεζικής κατάθεσης και ταχυδρομικής αποστολής.

- Πληροφορίες για τα εισιτήρια διαρκείας θα δίνονται στο τηλέφωνο 6947 666-505".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ