ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κορυφαίοι οι Λοΐζος και Τσιομπάνου

Κορυφαίοι οι Λοΐζος και Τσιομπάνου

Ο τερματοφύλακας του Διομήδη αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η έμπειρη περιφερειακή του Αμύντα, Χριστίνα Τσιομπάνου, αναδείχτηκε κορυφαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Η σπουδαία απόδοση του Νίκου Λοΐζου, συνδυάστηκε και με μία μεγάλη νίκη του Διομήδη Άργους με 32-23 επί του Φιλίππου Βέροιας. Ο 25χρονος τερματοφύλακας των "Λύκων" ψηφίστηκε από τους προπονητές κορυφαίος της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.

"Ήταν πολύ σημαντικό δίποντο. Ο Φίλιππος είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Είμαστε μια νεανική και δυναμική ομάδα που παίζουμε με πάθος σε όλα τα ματς. Αυτή η νίκη μας δίνει κίνητρο για την συνέχεια", σχολίασε ο νεαρός πορτιέρο στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Η ψηφοφορία:

Νίκος Λοίζος (τερματοφύλακας- Διομήδης) 9

Νίκος Πασσιάς (αριστερός ίντερ- Διομήδης) 2

Δημήτρης Μπραουδάκης (τερματοφύλακας- Δούκας) 1

Η έμπειρη περιφερειακή του Αμύντα, Χριστίνα Τσιομπάνου, αναδείχτηκε κορυφαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Με τα 16 γκολ που σημείωσε οδήγησε τον Αμύντα σε νίκη με 36-21 επί του Φιλώτα Φλώρινας για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η Ρουμάνα περιφερειακή τόνισε: "Ευχαριστώ τους προπονητές. Η προσπάθεια μας είναι πάντα να δίνουμε ως ομάδα τον καλύτερο εαυτό μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς", σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ

Η ψηφοφορία:

Τσιομπάνου (Αμύντας Αμυνταίου) 2

Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ) 1

Καλασνίκοβα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας) 1

Παναγιωτίδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών) 1

Μανιά (ΓΑΣ Καματερού) 1

Μορφίδου (ΓΑΣ Καματερού) 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ