ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα για Νέα Ιωνία στο πρώτο ματς για τον 1ο γύρο του EHF Cup Γυναικών

Ήττα για Νέα Ιωνία στο πρώτο ματς για τον 1ο γύρο του EHF Cup Γυναικών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο "Παλάτι των Σπορ" του Κράσνονταρ, η Κουμπάν επικράτησε 36-24 της Νέας Ιωνίας στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 1ο γύρο του EHF Cup Γυναικών.

Μπροστά σε 1.000 θεατές στο "Παλάτι των Σπορ" του Κράσνονταρ, η ισχυρή Κουμπάν επικράτησε 36-24 της Νέας Ιωνίας στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 1ο γύρο του EHF Cup Γυναικών.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν η 39χρονη, Νιγκίνα Σαϊντοβα, η οποία ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα της από την Κουμπάν Κράσνονταρ. Μάλιστα στην ιστοσελίδα της ομάδας υπήρχε εκτενές αφιέρωμα για τα κατορθώματα της 39χρονης τερματοφύλακας της Νέας Ιωνίας με τίτλο "Καλώς ήρθες σπίτι", ενώ την αποκαλούν "θρύλο του χάντμπολ".

Η Σαϊντοβα έπαιξε στην Κουμπάν την οχταετία 1992-2000 με μεγάλη επιτυχία, κερδίζοντας τέσσερα αργυρά μετάλλια στο Ρώσικο πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπελλούχων. Παραμένει φυσικά η μοναδική αθλήτρια με τέσσερα διαφορά ευρωπαϊκά κύπελλα στην κατοχή της, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Κυπελλούχων, το EHF Cup και το Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Σήμερα (18/9), στο ίδιο γήπεδο στις 16:00 η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τη ρώσικη ομάδα στο δεύτερο ματς με στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

ΚΟΥΜΠΑΝ- ΟΦΝΙ 36-24 (15-7)

ΚΟΥΜΠΑΝ (Ευγένιος Τρεφίλοφ): Καλίνινα, Σμίρνοβα 1, Ντάνσινα 2, Κομάροβα 3, Σβιτάνκο 3, Σουντάκοβα 4, Μιχαλιούτα, Ούσκοβα 5, Ντίβακ 1, Ζιλινσκάιτε 5, Μερενίκοβα, Γκορσένινα 4, Κορόλεβα 1, Αντόνοβα 1, Γκαφόνοβα, Κουζνέτσοβα 6.

ΟΦΝΙ (Σάσα Ζιβούλοβιτς): Κεπεσίδου, Μανιά 4, Αργυροπούλου, Μπράουερ 9, Παπανικολάου, Πάπα 2, Γκουζούλη, Σαϊντοβα, Ζυγούρα 3, Μακρή, Μανδά, Χρυσή 2, Διακογιάννη 1, Κοντοστεργίου 1, Ζηνωνίδου 2, Στουγιαννίδου,.

Διαιτητές: Γιόβιτς- Αρναούτοβιτς, παρατηρητής: Μιχιταριάν (Αρμενία), Δίλεπτα: 7-2, Πέναλτι: 6/6-6/6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ