ΧΑΝΤΜΠΟΛ

H συγνώμη των Σέρβων για την ελληνική σημαία!

H συγνώμη των Σέρβων για την ελληνική σημαία!

Η ελληνική σημαία, αλλά και η αναγραφή FYROM στην τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού αγώνα μεταξύ Σερβίας και Σκοπίων εξόργισε τους φιλοξενούμενους!

Σε μείζον θέμα ανήγαγαν οι Σκοπιανοί την ελληνική σημαία που έκανε την εμφάνιση της κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα χάντμπολ μεταξύ Σερβίας και ΦΥΡΟΜ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Σκοπιανούς, η σερβική τηλεόραση (RTS) που μετέδιδε την αναμέτρηση ανέγραφε την ονομασία της FYROM ως FYR MACEDONIA (БЈР Македонија γεγονός που εξόργισε τους φιλοξενούμενους.

Οι Σκοπιανοί που ηττήθηκαν με 26-23 απείλησαν μάλιστα τους Σέρβους πως σε προσεχή ματς της Σερβίας ως αντίποινα θα κρατούν σημαίες του Κοσόβου!

Οι Σέρβοι θορυβήθηκαν από την αντίδραση των αντιπάλων τους και ζήτησαν συγνώμη μέσω επιστολής τους την οποία υπογράφει ο Γ.Γ. της ομοσπονδίας Μπόζινταρ Τζούρκοβιτς.

Μάλιστα χαρακτήρισαν μεμονωμένο το περιστατικό προσθέτοντας πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποφευχθεί κατά τα διάρκεια των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σερβία (15-29/1/2012) ανάλογο περιστατικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ