ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η ΟΧΕ διευκολύνει τις ομάδες

Η ΟΧΕ διευκολύνει τις ομάδες
INTIME SPORTS

Ελεύθεροι μόνο την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι οι σύλλογοι να μην πληρώσουν το παράβολο συμμετοχής που θέσπισε φέτος η ομοσπονδία χάντμπολ.

Το παράβολο θα γραφτεί, δεν θα πληρωθεί. Η ομοσπονδία χάντμπολ (ΟΧΕ) ανακοίνωσε πως το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο τη νέα σεζόν θα καταχωρηθεί χρεωστικά.

Η ομοσπονδία χρωστάει σημαντικά ποσά σε συλλόγους από τα οδοιπορικά που δεν καταβάλλονται τα τελευταία χρόνια και... πρακτικά θα σβηστούν οφειλές που αντιστοιχούν στο ύψος του παραβόλου δηλαδή 1500 ευρώ στην Α1 Ανδρών, 500 ευρώ στην Α1 Γυναικών και στην Α2 Ανδρών και 200 ευρώ στην Β' Ανδρών και στην Α' Γυναικών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΟΧΕ στην συνεδρίαση του στις 23/7/2014 λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους και δεδομένα καθώς και πληθώρα αιτημάτων από σωματεία-μέλη, αποφάσισε τα κάτωθι:

Η καταβολή παραβόλων στα πρωταθλήματα και στο Κύπελλο Ελλάδος που αναφέρεται στις προκηρύξεις θα ισχύσει κανονικά. Για την φετινή περίοδο 2014-15 το παράβολο θα καταχωρηθεί χρεωστικά στις καρτέλες όλων των σωματείων που δήλωσαν ή θα δηλώσουν συμμετοχή (συμψηφισμός). Τα δε σωματεία που έχουν ήδη καταβάλει το παράβολο στο λογαριασμό της ΟΧΕ μπορούν να ζητήσουν τη επιστροφή του.

Οι λοιποί οικονομικοί όροι όπως αυτοί αναγράφονται στις προκηρύξεις ισχύουν ως έχουν.

Το ΔΣ της ΟΧΕ θα προβεί σύντομα σε όλες τις απαραίτητες θεσμικές πρωτοβουλίες προκείμενου στα πλαίσια μιας δημοκρατικής διαδικασίας όλα τα σωματεία να κατανοήσουν την αναγκαιότητα αλλαγής των οικονομικών προϋποθέσεων διεξαγωγής πρωταθλημάτων και να συναινέσουν σε αυτή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ