ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Η μεγάλη επιστροφή του Καρυπίδη

Η μεγάλη επιστροφή του Καρυπίδη

Οι διοικούντες τον Φίλιππο Βέροιας είναι αποφασισμένοι να επανακτήσουν τα πρωτεία στο ελληνικό χάντμπολ. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, ο Σάββας Καρυπίδης υπέγραψε συμβόλαιο με τους Βεροιώτες.

Το περσινό καλοκαίρι ο Σάββας Καρυπίδης επέστρεψε μετά από πολλά χρόνια στη γενέτειρα του, την Κατερίνη για να παίξει χάντμπολ στον Αρχέλαο. Πιθανότατα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ χάρη στα "χρυσά" συμβόλαια στη γερμανική Μέλσουνγκεν θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά στη Handball Premier.

Ο Καρυπίδης συμφώνησε και θα αγωνιστεί ξανά στον Φίλιππο Βέροιας, η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κινείται έντονα στη μεταγραφική αγορά σε μια προσπάθεια να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα με την μεγαλύτερη ιστορία στο χάντμολ. Βασικός λόγος της επιστροφής μου αποτελεί η παρουσία του αδελφικού μου φίλου Γρηγόρη Σανίκη. Θα ξαναπαίξω στην ομάδα με αγαπημένους φίλους και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ξαναζήσω μεγάλες στιγμές του παρελθόντος, σε γεμάτο γήπεδο και να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα για τον σύλλογο. Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος σταθεί δίπλα στην φετινή μας προσπάθεια".

Στο "Φιλίππειο" θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν ο νυν αρχηγός της εθνικής ανδρών, Γιώργος Μαστορογιάννης, ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Κότσιφας και ο Φάνης Δεληγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ