ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Για το "θαύμα" στην Πορτογαλία ο Δούκας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΙΕΚ ΞΥΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΟΥΚΑΣ - ΙΕΚ ΞΥΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δύο παιχνίδια στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Σπόρτινγκ θα δώσει ο Δούκας για τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Η ομάδα των "εκπαιδευτηρίων" θα αντιμετωπίσει σήμερα και αύριο στις 17:00 την πολύ ισχυρή ομάδα της Λισαβόνας, έπειτα από δύο νίκες κόντρα στην Τουρκική Τάσοβα.

Ο διεθνής εξτρέμ του ΑΣΕΔ, Δημήτρης Τζηράς, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Το Σάββατο και την Κυριακή δίνουμε δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα οποία αποτελούν πρόκληση για εμάς. Είναι από αυτά που δεν έχεις την ευκαιρία να παίζεις κάθε μέρα και πιστεύω ότι τέτοιες αγωνιστικές παραστάσεις θα τις θυμόμαστε για μια ζωή.

Η ομάδα της Λισαβόνας έχει στο ρόστερ της παίκτες τους οποίους τους έχουμε θαυμάσει στο παρελθόν και είναι μεγάλη μας τιμή που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στο Ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο χάντμπολ.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, η Σπόρτινγκ είναι το φαβορί για την πρόκριση όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι από τα παιχνίδια όπου δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και όπως προανέφερα αποτελούν πρόκληση για όλους μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ