ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γεωργιάδης: "Αξίζαμε το Κύπελλο..."

Γεωργιάδης: "Αξίζαμε το Κύπελλο..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, τόνισε πως ο "Δικέφαλος" άξιζε το Κύπελλο στον τελικό με την ΑΕΚ. Τι είπε ο MVP του τελικού, Αλέξης Αλβανός.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, Νίκο Γεωργιάδη, ο "Δικέφαλος" άξιζε το Κύπελλο στον τελικό του χάντμπολ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του παίκτες με στοιχεία που έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ. Εμείς αξίζαμε να πάρουμε το Κύπελλο, γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς. Αυτά που έγιναν δεν είναι προβλήματα του χάντμπολ, αλλά του αθλητισμού και της κοινωνίας γενικότερα. Είναι ωραίο να προσπαθεί η Ομοσπονδία και το άθλημα να μπει σε μεγάλα γήπεδα, αλλά όχι όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα".

Του Χρήστου Κομνηνακίδη

Aλβανός: "Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα"

Ο ηγέτης του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ και MVP του τελικού, Αλέξης Αλβανός, είπε: "Θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνει φέτος η ΑΕΚ. Είναι αξιοζήλευτοι και έχουν μία πολύ καλή αντιμετώπιση σε όσα συμβαίνουν στον σύλλογό τους φέτος. Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο, αλλά αυτό μετριάζεται από την βία που είδαμε στο γήπεδο. Ήταν πολύ καλή ευκαιρία να διαφημίσουμε το άθλημα σε ένα γήπεδο κόσμημα. Δυστυχώς, κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν μας άφησαν. Είμαστε υπέρ των γεμάτων γηπέδων, αλλά θέλουμε υγιή κόσμο στο πλευρό μας. Θα πρέπει να διαχειριστούμε όλοι το άθλημά μας και να βρούμε λύσεις στα επεισόδια που γίνονται απ' όλες τις ομάδες".

Αρβανίτης: "Δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, είπε: " Δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, γιατί ήταν καλύτερος. Άποψή μου ήταν να παίζονται τέτοιοι αγώνες σε γεμάτα γήπεδα. Μας στοίχισε η διακοπή περισσότερο από ότι στον ΠΑΟΚ. Επιστρέψαμε στο γήπεδο με κακή διάθεση και χωρίς πνευματική διαύγεια. Πριν την διακοπή δείχναμε άλλα στοιχεία. Συγχαρητήρια και πάλι στον ΠΑΟΚ".

Τσαούσης: "Υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου"

Ο παίκτης ΑΕΚ, Φάνης Τσαούσης, ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες μπορούμε να το κάνουμε, αλλά δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε φέτος και είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ που είμαι συμπαίκτης του κι εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για το πρωτάθλημα. Εύχομαι, επίσης, η επόμενη μέρα να μας βρει σε γήπεδα χωρίς επεισόδια. Μία χάρη ζητάω από τους οπαδούς όλων των ομάδων. Μην το κάνουν. Εμείς δεν φταίμε σε τίποτα. Στη Λαμία οι ομάδες τιμωρήθηκαν, όχι ο κόσμος. Το ίδιο έγινε πέρσι, το ίδιο θα γίνει και φέτος. Μας διαλύουν κάθε φορά και περισσότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ