ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γεφύρι της Άρτας το... τάραφλεξ

Γεφύρι της Άρτας το... τάραφλεξ

Δύο τελικούς χάντμπολ και έναν αγώνα μπάσκετ Α1 θα φιλοξενήσει το προσεχές τριήμερο το PAOK Sports Arena! Δεν έδειξαν την ίδια κατανόηση όλες οι πλευρές.

Η Θεσσαλονίκη ζητούσε εδώ και χρόνια έναν τελικό στο χάντμπολ. Τον περασμένο χειμώνα αποφασίστηκε από την ομοσπονδία (ΟΧΕ) να γίνει ο τελικός των ανδρών στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και δίχως ομάδα της πόλης.

Τελικώς ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες και πλέον από κοινού η ΟΧΕ και ο ΠΑΟΚ διοργάνωσαν μια 3ήμερη γιορτή με δύο τελικούς: Την Παρασκευή (27/3) Νέα Ιωνία-ΠΑΟΚ στις γυναίκες και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στους άνδρες την Κυριακή (29/3) στο PAOK Sports Arena στην Πυλαία.

Καμιά εκ των τεσσάρων φιναλίστ ωστόσο δεν θα έχει την ευκαιρία να κάνει έστω μια προπόνηση στην Πυλαία. Το τάραφλεξ που ανήκει στην ΟΧΕ απλώνεται σήμερα πάνω από το παρκέ και καθώς έχει να χρησιμοποιηθεί από το 2013 από έναν αγώνα της εθνικής ανδρών στη Λάρισα, επομένως χρειάζεται μια διαδικασία για να καθαριστεί καλά.

Κανονικά το τάραφλεξ θα έπρεπε να παραμείνει και το Σάββατο (28/3), ώστε να προπονηθούν οι ανδρικές ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όμως θα πρέπει να βγει για να διεξαχθεί την ίδια μέρα (28/3, 17.00) ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Απόλλωνα Πατρών! Το τάραφλεξ θα τοποθετηθεί ξανά μετά το τέλος της αναμέτρησης για την Α1.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μπάνε Πρέλεβιτς έδωσαν τη συγκατάθεση τους για την αναβολή του αγώνα που ήθελε η ΟΧΕ, στον Απόλλωνα ωστόσο δεν δέχθηκαν να μετατεθεί το ματς, λέγοντας πως έχουν μπροστά τους τον τελικό του Κυπέλλου (5/4, 17.00).

Οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας θα κάνουν υπερωρίες βάζοντας και βγάζοντας το τάραφλεξ. Αυτές οι ημερομηνίες ήταν οι μοναδικές που είχαν μετά την πολλαπλή αναβολή του ημιτελικού ΑΕΚ-Διομήδης Άργους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ