ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έτοιμη για τα προκριματικά η Εθνική

Έτοιμη για τα προκριματικά η Εθνική

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί την Κυριακή (22/10) για το Λουξεμβούργο όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019.

Στις 09:00 αύριο (22/10) το πρωί αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τις Βρυξέλλες και από κει οδικώς για Λουξεμβούργο. Στις 20:30 το βράδυ η «γαλανόλευκη» θα δώσει διεθνές φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο συγκρότημα της χώρας στην πόλη Ες (20χλμ από την πρωτεύουσα) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τη Δευτέρα θα αναχωρήσει οδικώς για το Ρότερνταμ, όπου την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 20:30 θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στην πρεμιέρα του 5ου προκριματικού ομίλου.

Στην αποστολή μετέχουν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής (αρχηγός αποστολής), οι προπονητές Νίκος Γραμματικός, Γιώργος Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής Ηλίας Μαρκόπουλος και οι αθλητές: Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κανδύλας, Τζηράς, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Γουργούμης, Αραμπατζής, Μάλλιος, Παπαδόπουλος.
Στο Λουξεμβούργο θα ενσωματωθούν και οι Μπασμαλής, Λοίζος, Χερουβείμ, Πασσιάς για να συμπληρωθεί η 16αδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο αυριανό φιλικό, αλλά και στο επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Ολλανδία.

Στην Ελλάδα θα μείνουν οι αθλητές: Δομπρής, Συγγάρης, Αραπακόπουλος, Μωραϊτης και Μούγιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ